Ristet rugbrød med ost, tomatsalsa og pocheret æg
30 min
•
&format=webp)
Når ostemadden skal kunne noget mere end bare være en almindelig ostemad, må der mere i spil. Den friske tomatsalsa komplementerer ostens umami smag godt, mens det pocherede æg bidrager med salt og gør hele retten blød og cremet.
Ingredienser
Tomatsalsa
100 g
Cherrytomater i forskellige farver
|
|
---|---|
¼ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 25 g)
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
1 tsk
Rød chilipeber - uden væg og kerner
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Pocherede æg
1 liter
Vand
|
|
---|---|
½ dl
Lagereddike
|
|
2
Æg
|
2 skiver
Rugbrød
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
4 skiver
Skæreost
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
|
1 dl
Karse
|
Sådan gør du
Tomatsalsa
Pocherede æg
