Hvidløgsflutes
2 timer 10 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
Hjemmebagte hvidløgsflutes... så lækkert! Du har sikkert smagt hvidløgsflute fra supermarkedets frysedisk, men har du bagt hvidløgsflute selv? Prøv denne nemme opskrift på hvidløgsflute næste gang! Det vil du med garanti ikke fortryde! Hvidløgsflutes er perfekt tilbehør til fx grill- og sommermad...
Ingredienser
Dej til hvidløgsflutes
4 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
1 tsk
Honning
|
|
600 g
Hvedemel
|
|
1 spsk
Groft salt
|
Hvidløgssmør
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
2
Små, knuste fed hvidløg
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
Sådan gør du
Dej til hvidløgsflutes
Hvidløgssmør
Sådan laver du hvidløgsflutes
Du kan fryse dit hvidløgsflute. Kom det i en frysepose efter du har skåret riller og kommet hvidløgssmør i. Kom det frosne hvidløgsflute direkte i ovnen og bag det ca. 15 min ved 175° - traditionel ovn.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11975 kJ / 2862 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1023 kJ / 244 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 7,9 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 63,4 % | 38,2 g |
Fedt: | 28,7 % | 7,9 g |
Relateret video
Hvidløgsflutes
