Du kan fryse dit hvidløgsflute. Kom det i en frysepose efter du har skåret riller og kommet hvidløgssmør i. Kom det frosne hvidløgsflute direkte i ovnen og bag det ca. 15 min ved 175° - traditionel ovn.
11950 kJ / 2856 kcal
1022 kJ / 244 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 7,9 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 63,3 % | 38,1 g |
Fedt: | 28,8 % | 8 g |
4 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
1 tsk
Honning
|
|
600 g
Hvedemel
|
|
1 spsk
Groft salt
|
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
2
Små, knuste fed hvidløg
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|