There is a license error on this site:
License has expired
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Oreganobrød med hvidløg - Fedtfattig Opskrift - Arla | Arla
Oreganobrød med hvidløg

Oreganobrød med hvidløg

60+ min
Fryseegnet
Oregano er en dejlig smagsgiver til dit brød og er med til at gøre oplevelsen mere interessant. Sammen med hvidløg er det endnu bedre, og giver en fornemmelse af sydens varme vinde og solmodne råvarer. Gør middelhavsstemningen komplet og server dit oreganobrød sammen med dejlige oste, gode pølser og måske endda et godt glas vin. Oreganobrødet er tænkt som et madbrød, der serveres sammen med et tilbehør, men det kan også sagtens stå alene fx i madpakken eller som den hurtige snack.
Mere inspiration

Rækker dit bagehumør til mere?

Gulerodsboller
60+ min
Gulerodsboller
(49)
Velbekomme!
Tips

Du kan undlade hvidløg, og erstatte oregano med andre tørrede krydderurter. Det smager også godt med frisk persille og/eller salatost i dejen - og har du ingen tørrede krydderurter på lager, så er flagesalt også et herligt drys.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13827 kJ / 3305 kcal

Næringsindhold pr. 100g

978 kJ / 234 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 12,3 % 7,1 g
Kulhydrat: 71,2 % 40,9 g
Fedt: 16,5 % 4,4 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise