Du kan undlade hvidløg, og erstatte oregano med andre tørrede krydderurter. Det smager også godt med frisk persille og/eller salatost i dejen - og har du ingen tørrede krydderurter på lager, så er flagesalt også et herligt drys.
13866 kJ / 3314 kcal
981 kJ / 234 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 11,8 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 71,4 % | 41,2 g |
Fedt: | 16,8 % | 4,4 g |
50 g
Smør
|
|
---|---|
4 dl
Mælk
|
|
1 dl
Kærnemælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
4
Knuste fed hvidløg
|
|
1 spsk
Tørret oregano
|
|
400 g
Sigtemel (ca. 8 dl)
|
|
350 g
Hvedemel (ca. 6½ dl)
|
1
Sammenpisket æg
|
---|
Tørret oregano
|
---|