Falafel pita med sprød salat og queso fresco - Opskrifter - Arla

Falafel pita med sprød salat og queso fresco

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

35 min

Her er den klassiske pita serveret med sprød falaffel og en waldorfsalat i nye klæder.

Ingredienser

Antal portioner

Sprød salat

  • 340 g Karolines Køkken® Queso Fresco ost 14% Queso Fresco
  • 1 æble i tern (ca. 125 g)
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 3 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g)
  • 100 g blå vindruer i halve
  • 50 g ristede, grofthakkede valnøddekerner
  • 25 g grofthakkede tørrede tranebær
  • 1 tsk groft salt
  • 14 falafler (ca. 320 g)
  • 6 store pitabrød (ca. 540 g)

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Sprød salat

Pluk queso fresco i mindre stykker (ca. 1x1cm) og vend dem sammen med æbler, limesaft og hvidløg. Tilsæt bladselleri, vindruer, valnødder, tranebær og salt og vend det forsigtig sammen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Varm falafler og pitabrød efter anvisning på emballagen. Server falafler og brød sammen med den sprøde salat og saml selv.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: