Falafel pita med sprød salat og queso fresco

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

35 min

Her er den klassiske pita serveret med sprød falaffel og en waldorfsalat i nye klæder.

Ingredienser

Antal portioner

Sprød salat

  • 340 g Karolines Køkken® Queso Fresco ost 14% Queso Fresco
  • 1 æble i tern (ca. 125 g)
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 3 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g)
  • 100 g blå vindruer i halve
  • 50 g ristede, grofthakkede valnøddekerner
  • 25 g grofthakkede tørrede tranebær
  • 1 tsk groft salt
  • 14 falafler (ca. 320 g)
  • 6 store pitabrød (ca. 540 g)

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Sprød salat

Pluk queso fresco i mindre stykker (ca. 1x1cm) og vend dem sammen med æbler, limesaft og hvidløg. Tilsæt bladselleri, vindruer, valnødder, tranebær og salt og vend det forsigtig sammen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Varm falafler og pitabrød efter anvisning på emballagen. Server falafler og brød sammen med den sprøde salat og saml selv.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde: