Falafler - af kikærter fra dåse

30 min

Falafler er skønne - sprøde og fristende. Men de kræver planlægning, hvis du skal lave dem af tørrede kikærter. Her har vi en opskrift, hvor vi bruger kikærter fra dåse og sparer en masse tid, uden at gå på kompromis med det sprøde ydre og indre.

Falafler - af kikærter fra dåse
Mere inspiration

Og skal det være hjemmelavede falafler med tørrede kikærter - så er det her.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3654 kJ / 873 kcal

Næringsindhold pr. 100g

630 kJ / 151 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 4,5 g
Protein: 17 % 6,3 g
Kulhydrat: 36 % 13,4 g
Fedt: 47 % 8 g
Frysetip

Falaflerne kan fryses - rå eller stegte. Du opnår det bedste resultat, hvis du fryser falaflerne rå, tør op og derefter steger dem. Stegte, frosne og optøede falafler kan spises kolde eller lunes, men de bliver en smule tørre.

Tip

Hvis du holder dig til de meget korte tider til hakning af græskarkerner og kikærter, får du de mest sprøde falafler.

Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser