Frisk pasta med rød peber og purløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Supernem pastaret. Purløg giver retten en god skarp kontrast.

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 skiver bacon (ca. 125 g)
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g frisk hvid pasta, fx tagliatelle

Pynt

  • fintklippet purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel bacon i en kold pande og steg det ved jævn varme i ca. 12 min. - vend af og til. Lad det dryppe af på fedtsugende papir og knæk det i mindre stykker.

Bring vand og salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen i ca. 2 min. - pastaen skal være mør uden at være blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Lad imens smørret smelte i en gryde ved kraftig varme men uden at det bruner. Svits peberfrugterne i ca. 3 min. Tilsæt saucen og varm retten godt igennem. Vend pastaen i saucen sammen med bacon og server den i varme dybe tallerkener. Drys med ost og pynt med purløg. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: