Her er inspiration til flere grønne pastaretter.
Vil du lave en endnu hurtigere peberfrugtsauce, kan du gøre det af kogte peberfrugter. Bring 4 rensede røde peberfrugter og 2 dl vand i kog i en gryde. Kog ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Hæld vandet fra og lad peberfrugterne køle lidt af. Hak dem fint med en stavblender. Tilsæt 1½ spsk rapsolie, 2 spsk eddike og 1 tsk salt. Smag peberfrugtsaucen til.
9368 kJ / 2239 kcal
379 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 17,2 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 55 % | 12,2 g |
Fedt: | 27,8 % | 2,8 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.