Peberfrugtsauce og pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Pastasauce af grillede peberfrugter - det giver en dejlig intens smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 7 røde peberfrugter (ca. 1 kg)
  • 50 g smuttede mandler

Tilbehør

  • 1 limefrugt i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk og rens peberfrugterne. Læg dem på en plade med alufolie, med skindsiden opad. Grill peberfrugterne øverst i ovnen, tag dem ud og dæk med et stykke bagepapir - og et viskestykke. Lad peberfrugterne hvile ca. 15 min. og træk skindet af dem. Skær peberfrugterne i brede strimler.

Kom mandlerne i en tør pande og rist dem under omrøring, først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne. Hak mandlerne groft.

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom tomater, chili, fløde, peberfrugter og salt i gryden og bring blandingen i kog under omrøring. Vend den nykogte pasta i saucen og smag til.

Bland ost, mandler og limeskal og server blandingen som drys til pastaretten.

Grill

Ca. 7 min.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: