Her er inspiration til flere grønne pastaretter.
Vil du lave en endnu hurtigere peberfrugtsauce, kan du gøre det af kogte peberfrugter. Bring 4 rensede røde peberfrugter og 2 dl vand i kog i en gryde. Kog ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Hæld vandet fra og lad peberfrugterne køle lidt af. Hak dem fint med en stavblender. Tilsæt 1½ spsk rapsolie, 2 spsk eddike og 1 tsk salt. Smag peberfrugtsaucen til.
9489 kJ / 2268 kcal
384 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 17 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 52,8 % | 11,9 g |
Fedt: | 30,2 % | 3,1 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Røde peberfrugter (ca. 1 kg)
|
7 |
---|
Mandler
|
50 g |
---|
Tørret hvid pasta, fx fusilli eller skruer
|
300 g |
---|
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
---|---|
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
1 dl | |
Groft salt
|
1½ tsk |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
100 g |
---|---|
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Limefrugt i både
|
1 |
---|