Peberfrugtsauce og pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Pastasauce af grillede peberfrugter - det giver en dejlig intens smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 7 røde peberfrugter (ca. 1 kg)
  • 50 g smuttede mandler

Tilbehør

  • 1 limefrugt i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk og rens peberfrugterne. Læg dem på en plade med alufolie, med skindsiden opad. Grill peberfrugterne øverst i ovnen. Tag peberfrugterne ud og dæk dem med et stykke bagepapir - og et viskestykke. Lad peberfrugterne hvile ca. 15 min. og træk skindet af dem. Skær peberfrugterne i brede strimler.

Kom mandlerne i en tør pande og rist dem under omrøring, først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne. Hak mandlerne groft.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag. Kom tomater, flløde, peberfrugter, salt og peber i gryden og bring blandingen i kog under omrøring. Vend den nykogte spaghetti i saucen og smag til.

Bland ost, mandler og limeskal og server blandingen som drys til pastaretten.

Grill

Ca. 7 min. - eller ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: