Peberfrugtsauce og pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Pastasauce af grillede peberfrugter - det giver en dejlig intens smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 7 røde peberfrugter (ca. 1 kg)
  • 50 g smuttede mandler

Tilbehør

  • 1 limefrugt i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk og rens peberfrugterne. Læg dem på en plade med alufolie, med skindsiden opad. Grill peberfrugterne øverst i ovnen, tag dem ud og dæk med et stykke bagepapir - og et viskestykke. Lad peberfrugterne hvile ca. 15 min. og træk skindet af dem. Skær peberfrugterne i brede strimler.

Kom mandlerne i en tør pande og rist dem under omrøring, først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne. Hak mandlerne groft.

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom tomater, chili, fløde, peberfrugter og salt i gryden og bring blandingen i kog under omrøring. Vend den nykogte pasta i saucen og smag til.

Bland ost, mandler og limeskal og server blandingen som drys til pastaretten.

Grill

Ca. 7 min.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag