Frokostsalat med hytteost og tomat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Prøv denne simple og velsmagende opskrift på frokostsalat med hytteost og tomat. Hytteosten krydres med sød chilisauce og serveres med lækker sprød salat.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter groftrevet icebergsalat
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 finthakket rødløg
  • 250 g cherrytomater i halve

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smag hytteosten til med chilisauce, tomatketchup, salt og peber. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Rør hytteosten op og læg den lagvis med grøntsagerne i en salatskål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: