Ca. 6 min. ved 200° - traditionel ovn.
Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål og pisk cæsardressingen lys og cremet med et piskeris eller en håndmixer.
Ostechips kan opbevares i kagedåse i ca. 4 døgn. Lunes i ovnen i ca. 3 min. ved 200°.
Ostechipsene kan fryses. Lun dem inden serveringen.
6246 kJ / 1493 kcal
1048 kJ / 251 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 15,2 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 14,3 % | 8,8 g |
Fedt: | 70,5 % | 20 g |
Lyst til mere salat med ost?
2
Æggeblommer
|
|
---|---|
4 spsk
Olivenolie
|
|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|
100 g
Franskbrød i bidder
|
|
---|---|
½ spsk
Olivenolie
|
225 g
Blade af romainesalat - 1 salathoved
|
|
---|---|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|