Kom alle ingredienserne til cæsardressingen i en skål og pisk den lys og cremet med et piskeris eller en håndmixer. Ostechips kan opbevares i kagedåse i ca. 4 døgn. Lunes i ovnen i ca. 3 min. ved 200°.
Du kan nemt lave din cæsarsalat med kylling. Steg kyllingebryster gyldne og tilføj dem til salaten. Har du en rest helstegt kylling, kan du også sagtens bruge det.
Ostechipsene kan fryses. Lun dem inden serveringen.
6246 kJ / 1493 kcal
1048 kJ / 251 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 15,2 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 14,3 % | 8,8 g |
Fedt: | 70,5 % | 20 g |
2
Æggeblommer
|
|
---|---|
4 spsk
Olivenolie
|
|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|
100 g
Franskbrød i bidder
|
|
---|---|
½ spsk
Olivenolie
|
225 g
Blade af romainesalat - 1 salathoved
|
|
---|---|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|