Laktosefri havregrød med banan og hytteost

Laktosefri havregrød med banan og hytteost

10 min
Skøn laktosefri havregrød med fyld og smag af banan og hytteost. Server grøden med din yndlingstopping.

Sådan gør du

  • Kom havregryn, bananskiver, kanel, vaniljepulver, salt og mælk i en lille gryde og bring det i kog.
  • Kog havregrøden ved jævn varme i ca. 5 min. Rør af og til.
  • Tag gryden af varmen og rør hytteost i.
  • Kom havregøden i en skål og fordel æble, bær og kokos på toppen. Server straks.
Energiindhold for hele retten:

1526 kJ / 365 kcal

Næringsindhold pr. 100g

312 kJ / 75 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 21,4 % 3,9 g
Kulhydrat: 64,2 % 11,8 g
Fedt: 14,4 % 1,2 g
Mere inspiration

En anden og bagt variation af havregrød.

Ingredienser

1 dl Havregryn
½ Banan i skiver
¼ tsk Stødt kanel
¼ tsk Vaniljepulver
1 nip groft salt
2½ dl Mælk
50 g Hytteost
Topping
½ Æble i skiver
½ dl Råsyltede bær eller marmelade
1 spsk Ristede kokosflager