Lun ost med rosmarin og ahornsirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Lun ost med rosmarin og ahornsirup giver en lækker velsmagende forret. Glæd dig til at smage den lune ost med et strejf af ahornsirup og frisk rosmarin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk rosmarinkvist

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Del flutesskiverne i halve og fordel dem i 6 små, ovnfaste tærteforme (ca. 10 cm i diameter). Skær osten i tykke skiver og dernæst i trekanter. Fordel osten på brødet, pensl med ahornsirup og drys med rosmarin. Grill ostebrødene øverst i ovnen

- osten skal kun lige smelte.

Tip

Flutesskiverne kan ristes i ca. ½ min. på hver side under grillen, inden man lægger osten på.

Grill

Ca. 2 min.

Drikkevarer

Kraftig, fyldig rødvin - amarone della valpolicella.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag