Lun ost med rosmarin og ahornsirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Lun ost med rosmarin og ahornsirup giver en lækker velsmagende forret. Glæd dig til at smage den lune ost med et strejf af ahornsirup og frisk rosmarin.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk rosmarinkvist

Sådan gør du

Sådan gør du

Del flutesskiverne i halve og fordel dem i 6 små, ovnfaste tærteforme (ca. 10 cm i diameter). Skær osten i tykke skiver og dernæst i trekanter. Fordel osten på brødet, pensl med ahornsirup og drys med rosmarin. Grill ostebrødene øverst i ovnen

- osten skal kun lige smelte.

Tip

Flutesskiverne kan ristes i ca. ½ min. på hver side under grillen, inden man lægger osten på.

Grill

Ca. 2 min.

Drikkevarer

Kraftig, fyldig rødvin - amarone della valpolicella.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: