Lun ost med rosmarin og ahornsirup

Bedømmelse

(2 vurderinger)

15 min

Lun ost med rosmarin og ahornsirup giver en lækker velsmagende forret. Glæd dig til at smage den lune ost med et strejf af ahornsirup og frisk rosmarin.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske rosmarinkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Del flutesskiverne i halve og fordel dem i 6 små, ovnfaste tærteforme (ca. 10 cm i diameter). Skær osten i tykke skiver og dernæst i trekanter. Fordel osten på brødet, pensl med ahornsirup og drys med rosmarin. Grill ostebrødene øverst i ovnen

- osten skal kun lige smelte.

Tip

Flutesskiverne kan ristes i ca. ½ min. på hver side under grillen, inden man lægger osten på.

Grill

Ca. 2 min.

Drikkevarer

Kraftig, fyldig rødvin - amarone della valpolicella.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 53 %

Kilde: