Lun ost med rosmarin og ahornsirup

Lun ost med rosmarin og ahornsirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Lun ost med rosmarin og ahornsirup giver en lækker velsmagende forret. Glæd dig til at smage den lune ost med et strejf af ahornsirup og frisk rosmarin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk rosmarinkvist

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Del flutesskiverne i halve og fordel dem i 6 små, ovnfaste tærteforme (ca. 10 cm i diameter). Skær osten i tykke skiver og dernæst i trekanter. Fordel osten på brødet, pensl med ahornsirup og drys med rosmarin. Grill ostebrødene øverst i ovnen

- osten skal kun lige smelte.

Tip

Flutesskiverne kan ristes i ca. ½ min. på hver side under grillen, inden man lægger osten på.

Grill

Ca. 2 min.

Drikkevarer

Kraftig, fyldig rødvin - amarone della valpolicella.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6350 kJ / 1518 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag