Lun ost med rosmarin og ahornsirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Lun ost med rosmarin og ahornsirup giver en lækker velsmagende forret. Glæd dig til at smage den lune ost med et strejf af ahornsirup og frisk rosmarin.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk rosmarinkvist

Sådan gør du

Sådan gør du

Del flutesskiverne i halve og fordel dem i 6 små, ovnfaste tærteforme (ca. 10 cm i diameter). Skær osten i tykke skiver og dernæst i trekanter. Fordel osten på brødet, pensl med ahornsirup og drys med rosmarin. Grill ostebrødene øverst i ovnen

- osten skal kun lige smelte.

Tip

Flutesskiverne kan ristes i ca. ½ min. på hver side under grillen, inden man lægger osten på.

Grill

Ca. 2 min.

Drikkevarer

Kraftig, fyldig rødvin - amarone della valpolicella.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: