Rosenkål og selleri kan koges ca. 4 timer før, de skal svitses.
34144 kJ / 8161 kcal
385 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 41,4 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 17,2 % | 3,9 g |
Fedt: | 41,4 % | 4,3 g |
En majestætisk bøf, her med rødløg, hvidløg og timiankviste
Oksehøjreb uden ben
|
2¾ kg |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Vand
|
4 dl |
Rødvinssauce
|
1 liter |
---|
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
100 g |
---|---|
Vand vand
|
1½ liter |
Groft salt
|
1½ tsk |
Knoldselleri i stave
|
1 |
Rosenkål i halve
|
600 g |
Smør
|
50 g |
Rødløg i både
|
2 |
Groft salt
|
½ tsk |
Hakket frisk kruspersille
|
1 dl |
Bagt kartoffelmos med hvidløg - se opskrift herunder
|
---|