Rosenkål og selleri kan koges ca. 4 timer før, de skal svitses.
34144 kJ / 8161 kcal
385 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 41,4 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 17,2 % | 3,9 g |
Fedt: | 41,4 % | 4,3 g |
En majestætisk bøf, her med rødløg, hvidløg og timiankviste
2¾ kg
Oksehøjreb uden ben
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 dl
Vand
|
1 liter
Rødvinssauce
|
---|
100 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
1½ liter
Vand vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1
Knoldselleri i stave
|
|
600 g
Rosenkål i halve
|
|
50 g
Smør
|
|
2
Rødløg i både
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Hakket frisk kruspersille
|
Bagt kartoffelmos med hvidløg - se opskrift herunder
|
---|