Stegt okselårtunge og spidskål med dildfrø
1 time 5 min
•
Flot og velsmagende hovedret. God til gæster.
Ingredienser
Lantidsstegt okselårtunge
1
Afpudset okselårtunge (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Spidskål med dildfrø og Danablu
3
Små spidskål (ca. 1⅕ kg)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
1 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 tsk
Dildfrø
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
100 g
Blåskimmelost
|
Pynt
Dildkviste
|
---|
Tilbehør
1½ kg
Pillede, kogte aspargeskartofler
|
---|
Sådan gør du
Stegetid:
Ca. 1 time og 25 min. ved 100°.
Spidskål med dildfrø og Danablu
Ved serveringen
Tips
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13182 kJ / 3151 kcal
Næringsindhold pr. 100g
309 kJ / 74 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 20,3 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 48 % | 8,7 g |
Fedt: | 31,7 % | 2,7 g |