Har du en rest steg tilovers, kan du lave en dejlig ny ret....lækker mad og ingen madspild.
Du kan fortynde saucen med vand, hvis du synes den er for tyk.
23746 kJ / 5675 kcal
510 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 21,3 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 24,4 % | 7,3 g |
Fedt: | 53,6 % | 7,4 g |
Alkohol: | 0,7 % |
Smør
|
50 g |
---|---|
Oksetykkam
|
1 snørret oksesteg af ca. 1¼ kg |
Skrællede gulerødder (ca. 150 g)
|
2 |
Bladselleri (ca. 75 g)
|
2 stilke |
Zittauerløg i grove stykker (ca. 125 g)
|
1 |
Mørk øl, fx dark ale
|
2 dl |
Vand
|
2 dl |
Laurbærblad
|
1 |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl | |
Kulør
|
1 dl | |
Hvidvinseddike
|
4 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Røde æbler i tynde både, fx discovery (ca. 375 g)
|
3 |
Bladselleri i tynde, skrå skiver (ca. 250 g)
|
5 stilke |
Skyllede blåbær
|
125 g |
Salte cashewnødder, mandler eller peanuts
|
75 g |
Blade af bladselleri
|
---|
Kogte kartofler
|
1½ kg |
---|