Du kan fortynde saucen med vand, hvis du synes den er for tyk.
23861 kJ / 5703 kcal
513 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 21 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 25,2 % | 7,6 g |
Fedt: | 53,1 % | 7,3 g |
Alkohol: | 0,7 % |
Har du en rest steg tilovers, kan du lave en dejlig ny ret....lækker mad og ingen madspild.
Smør
|
50 g |
---|---|
Oksetykkam
|
1 snørret oksesteg af ca. 1¼ kg |
Skrællede gulerødder (ca. 150 g)
|
2 |
Bladselleri (ca. 75 g)
|
2 stilke |
Zittauerløg i grove stykker (ca. 125 g)
|
1 |
Mørk øl, fx dark ale
|
2 dl |
Vand
|
2 dl |
Laurbærblad
|
1 |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Piskefløde
|
1½ dl |
Kulør
|
Piskefløde
|
1 dl |
---|---|
Hvidvinseddike
|
4 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Røde æbler i tynde både, fx discovery (ca. 375 g)
|
3 |
Bladselleri i tynde, skrå skiver (ca. 250 g)
|
5 stilke |
Skyllede blåbær
|
125 g |
Salte cashewnødder, mandler eller peanuts
|
75 g |
Blade af bladselleri
|
---|
Kogte kartofler
|
1½ kg |
---|