Limekrydret cuvette med bagte grøntsager
1 time 5 min
•
Oksecuvette er en god krydret og frisk middagsret med stegt kød og grønsager i ovnen. Simremad, når det en nemt - og så smager det dejligt!
Ingredienser
Limedrys og oksecuvette
2 spsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 tsk
Groft salt
|
1
Oksecuvette (ca. 1¼ kg)
|
|
---|---|
3 dl
Vand
|
Bagte grøntsager
200 g
Rensede grønne bønner
|
|
---|---|
200 g
Skalotteløg i hele og halve
|
|
6
Gulerødder i stave (ca. 300 g)
|
|
6
Orange mini snackpebere i halve
|
|
25 g
Smør - smeltet
|
Pynt
Stilke af citrontimian
|
---|
Tilbehør
Landbrød
|
---|
Sådan gør du
Stegetid:
Ca. 45 min. ved 150°.
Limedrys og oksecuvette
Bagte grøntsager
Ved serveringen
Tip
Bruning
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15543 kJ / 3715 kcal
Næringsindhold pr. 100g
578 kJ / 138 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 30 % | 10,2 g |
Kulhydrat: | 18,3 % | 6,2 g |
Fedt: | 51,7 % | 8,1 g |