Quinoa bowl med hytteost og spidskål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Quinoa bowl med hytteost, spidskål, avocado, edamamebønner og andre lækkerier. Spis quinoa bowl'en til enten frokost eller aftensmad - når du vil være lidt ekstra god ved dig selv...

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g lys quinoa (ca. 1 dl)

Dressing

  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ tsk flydende honning
  • ½ tsk groft salt

Quinoa bowl

  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost naturel 1,5%
  • 100 g fintsnittet spidskål
  • 75 g edamamebønner (sojabønner)
  • 100 g granatæblekerner
  • 1 avocado i skiver
  • 4 radiser i skiver
  • 25 g rødbedespirer,lucernespirer eller bønnespirer

Pynt

  • friske korianderblade
  • sorte sesamfrø

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog quinoaen efter anvisning på emballagen. Lad quinoaen dryppe af i en sigte.

Dressing

Rør imens citronsaft, olivenolie, honning og salt sammen. Vend dressingen i den lune quinoa.

Quinoa bowl

Fordel quinoaen i to skåle. Anret hytteost, spidskål og de øvrige grøntsager herpå. Pynt med korianderblade og sesamfrø og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3270 kJ / 779 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,4 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag