Rå hvidkålssalat

Nøglehulsmærket opskrift

Rå hvidkålssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

1 timer

Nøglehulsmærket opskrift

Sprød og lækker råkostsalat med hvidkål - dejlig ovenpå en rugbrød med frikadelle.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ¼ tsk kommen
  • 1½ dl Kløver® tykmælk
  • 3 spsk Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 spsk estragoneddike
  • 1½ spsk sukker (kan evt. udelades)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ⅛ tsk edelsüsspaprika
  • ⅛ tsk sellerisalt
  • 500 g fintsnittet hvidkål
  • 3 spsk fintklippet purløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Knus kommen fint i fx en morter. Rør tykmælk, kvark, kommen og de øvrige ingredienser sammen og smag til.

Vend hvidkålen sammen med dressingen og drys med purløg. Lad den rå hvidkålssalat hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 16 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag