Del evt. tilberedningen af dine Gyoza op, og tilbered ad to omgange. Hold første portion varm i ovnen med lidt væde ved ca. 75°.
10705 kJ / 2559 kcal
672 kJ / 161 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 21,2 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 39,7 % | 15,7 g |
Fedt: | 39,1 % | 7,1 g |
Lyst til endnu en smag, der har oprindelse i østen?
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
½
Spidskål, fintsnittet
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
400 g
Hakket grisekød (ca. 12% fedt)
|
|
2
Fed hvidløg, finthakket
|
|
½ bundt
Forårsløg i meget tynde skiver
|
|
1 spsk
Frisk ingefær, fintrevet
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
2 spsk
Ristet sesamolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
28
Stykker gyozadej
|
1 spsk
Sesamolie eller anden olie til stegning
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
5 spsk
Creme fraiche
|
|
---|---|
4 spsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Rød chilipeber, finthakket
|
|
2 tsk
Sukker
|