Gyoza - Japanske dumplings

Gyoza - Japanske dumplings

45 min Forret

Gyoza er oprindeligt en kinesisk ret, som japanene har taget til sig og gjort til deres egen. I Europa opfatter vi nok gyoza mere som ravioli, men der er anvendt en helt anden foldeteknik til gyoza. Desuden bliver Gyoza stegt, inden de dampes, i modsætning til raviolien som udelukkende bliver kogt. Disse hjemmelavede gyoza er smager og dufter selvfølgelig også Japan, - godt hjulpet af både sake og miso. Nyd de smagfulde gyoza som snack, til tapas eller som en skøn forret.

Mere inspiration

Lyst til endnu en smag, der har oprindelse i østen?

Velbekomme!
Tip

Del evt. tilberedningen af dine Gyoza op, og tilbered ad to omgange. Hold første portion varm i ovnen med lidt væde ved ca. 75°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8922 kJ / 2132 kcal

Næringsindhold pr. 100g

727 kJ / 174 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 18,8 % 8 g
Kulhydrat: 43,9 % 18,8 g
Fedt: 30 % 5,9 g
Alkohol: 7,3 % 2 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser