Prøv også de mere klassiske dumplings.
Du kan også bage de 16 dumplings, ca. 8 min. ved 250° - traditionel ovn.
6411 kJ / 1532 kcal
232 kJ / 55 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 12,2 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 54,1 % | 7,4 g |
Fedt: | 33,7 % | 2,1 g |
Rapsolie
|
1 spsk |
---|---|
Skrællede søde kartofler i små tern
|
150 g |
Finthakket rødkål
|
75 g |
Små knuste fed hvidløg
|
4 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Finthakket bredbladet persille
|
1½ spsk |
Finthakkede soltørrede tomater
|
2 spsk |
Skrællede rødbeder i store tern
|
75 g |
---|---|
Smør - smeltet
|
15 g |
Vand
|
1½ spsk |
Æg
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Hvedemel (ca. 4 dl)
|
225 g |
Vand
|
2 liter |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
100 g | |
Finthakket bredbladet persille
|
1 spsk |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Olivenolie
|
|
---|---|
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
Bredbladet persille
|