Dumplings

Dumplings

60+ min Hovedret
Dumplings er små lækre dejpakker med fyld, som bliver kogt. I det salte køkken er fyldet typisk en fars - her har vi valgt at bruge hakket kyllingekød, men hakket grisekød passer også fint til dine dumplings. Det kræver lidt tålmodighed at lave dumplings, da de små pakker skal fyldes og lukkes med omhu. Men hvis du har tiden til det, er det et hyggeligt projekt - og vi synes arbejdet står mål med resultatet. Til de kogte, lune dumplings serverer vi en dejlig sødsalt dipsauce og krydret aspargesbroccoli. Velbekomme!
Mere inspiration

Sådan laver du bao - har du lyst til at prøve?

Bao
60+ min
Bao
(2)
Velbekomme!
Tips

Wontondej kan du få i de fleste asiatiske butikker. I stedet for aspargesbroccoli kan du bruge almindelig broccoli i små buketter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1913 kJ / 1913 kcal

Næringsindhold pr. 100g

494 kJ / 118 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 29,5 % 8,6 g
Kulhydrat: 38,2 % 11,1 g
Fedt: 32,3 % 4,3 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser