Sådan laver du bao - har du lyst til at prøve?
Wontondej kan du få i de fleste asiatiske butikker. I stedet for aspargesbroccoli kan du bruge almindelig broccoli i små buketter.
7559 kJ / 1807 kcal
466 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 31,4 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 39,6 % | 10,9 g |
Fedt: | 29 % | 3,7 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
5 spsk | |
Sojasauce
|
4 spsk |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Finthakket rød chilipeber (ca. spsk)
|
1 spsk |
Sukker
|
2 tsk |
Hakket kyllingekød
|
400 g |
---|---|
Finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Finthakket spidskål
|
75 g |
Lille finthakket fed hvidløg
|
1 |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Fintrevet frisk ingefær
|
1 spsk |
Sesamolie
|
2 tsk |
Thai fiskesauce
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Optøet, frossen wontondej (ca. 8 x 8 cm)
|
225 g |
Vand
|
2 liter |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
Skyllet broccolini
|
400 g |
---|---|
Kogende vand
|
|
Sesamolie
|
1 spsk |
Sesamfrø
|
1 spsk |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |