Wontondej kan du få i de fleste asiatiske butikker. I stedet for aspargesbroccoli kan du bruge almindelig broccoli i små buketter.
7484 kJ / 1789 kcal
462 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 31,7 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 40,2 % | 10,9 g |
Fedt: | 28,1 % | 3,5 g |
Sådan laver du bao - har du lyst til at prøve?
5 spsk
Creme fraiche
|
|
---|---|
4 spsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber (ca. spsk)
|
|
2 tsk
Sukker
|
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
75 g
Finthakket spidskål
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
2 tsk
Sesamolie
|
|
1 spsk
Fiskesauce
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
225 g
Optøet, frossen wontondej (ca. 8 x 8 cm)
|
2 liter
Vand
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
400 g
Skyllet broccolini
|
|
---|---|
Kogende vand
|
|
1 spsk
Sesamolie
|
|
1 spsk
Sesamfrø
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|