Bao

Bao

60+ min
Fryseegnet
Bao er dampede boller, også kaldet steamed buns. Bao stammer fra Kina og de hvide boller er dybest set et godt hylster til noget lækkert fyld - lidt som vi kender fra pølsebrød. Bao buns bliver mere og mere populær hos danskerne og det fyldte bao brø smager også utroligt godt.
Velbekomme!
Frysetip

De færdigdampede bao's kan fryses. Lun bollerne ved at dampe dem ca. 5 min. hvis du tager dem direkte fra fryseren. Eller lad bollerne tø op på køkkenbordet i ½ times tid og damp dem ca. 3 min.

Tips

Du kan lune de bagte bao's ved at stille dem tæt i steameren og dampe i ca. 2 min. Du kan dampe dine bao's i en sigte. Beregn ca. 5 min. ekstra dampetid, hvis sigte hænger højt over det dampende vand. Du kan bage 35-36 mini bao's (ca. 5 cm i diameter). Brug dem fx til snacks med forskelligt fyld.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1157 kJ / 1157 kcal

Næringsindhold pr. 100g

932 kJ / 223 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 11,7 % 6,4 g
Kulhydrat: 73,8 % 40,5 g
Fedt: 14,5 % 3,7 g

Ingredienser