Bao

Bao

60+ min
Fryseegnet
Bao er dampede boller, også kaldet steamed buns. Bao stammer fra Kina og de hvide boller er dybest set et godt hylster til noget lækkert fyld - lidt som vi kender fra pølsebrød. Bao buns bliver mere og mere populær hos danskerne og det bao brød smager også utroligt godt - fyld dem med lige det du har lyst til.
Velbekomme!
Frysetip

De færdigdampede bao's kan fryses. Lun bollerne ved at dampe dem ca. 5 min. hvis du tager dem direkte fra fryseren. Eller lad bollerne tø op på køkkenbordet i ½ times tid og damp dem ca. 3 min.

Tips

Du kan lune de bagte bao's ved at stille dem tæt i steameren og dampe i ca. 2 min. Du kan dampe dine bao's i en sigte. Beregn ca. 5 min. ekstra dampetid, hvis sigte hænger højt over det dampende vand. Du kan bage 35-36 mini bao's (ca. 5 cm i diameter). Brug dem fx til snacks med forskelligt fyld.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4839 kJ / 1157 kcal

Næringsindhold pr. 100g

932 kJ / 223 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 11,7 % 6,4 g
Kulhydrat: 73,8 % 40,5 g
Fedt: 14,5 % 3,7 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise