Ny

Bao

60+ min

Bao er dampede boller, også kaldet steamed buns. Bao stammer fra Kina og de hvide boller er dybest set et godt hylster til noget lækkert fyld - lidt som vi kender fra pølsebrød.

Bao
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4839 kJ / 1157 kcal

Energifordeling:
Fiber: 11,6 g
Protein: 11,7 %
Kulhydrat: 73,8 %
Fedt: 14,5 %
Frysetip

De færdigdampede bao's kan fryses. Lun bollerne ved at dampe dem ca. 5 min. hvis du tager dem direkte fra fryseren. Eller lad bollerne tø op på køkkenbordet i ½ times tid og damp dem ca. 3 min.

Tips

Du kan lune de bagte bao's ved at stille dem tæt i steameren og dampe i ca. 2 min. Du kan dampe dine bao's i en sigte. Beregn ca. 5 min. ekstra dampetid, hvis sigte hænger højt over det dampende vand. Du kan bage 35-36 mini bao's (ca. 5 cm i diameter). Brug dem fx til snacks med forskelligt fyld.

Ingredienser