Du kan lune de bagte bao's ved at stille dem tæt i steameren og dampe i ca. 2 min. Du kan dampe dine bao's i en sigte. Beregn ca. 5 min. ekstra dampetid, hvis sigte hænger højt over det dampende vand. Du kan bage 35-36 mini bao's (ca. 5 cm i diameter). Brug dem fx til snacks med forskelligt fyld.
De færdigdampede bao's kan fryses. Lun bollerne ved at dampe dem ca. 5 min. hvis du tager dem direkte fra fryseren. Eller lad bollerne tø op på køkkenbordet i ½ times tid og damp dem ca. 3 min. Skal du varme mange bao's? Fordel de frosne bao buns i et lag mellem 2 våde viskestykker på en bageplade. Varm dem 8-10 minutter ved 150° - traditionel ovn.
4880 kJ / 1166 kcal
940 kJ / 225 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 10,5 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 74,5 % | 41,2 g |
Fedt: | 15 % | 3,8 g |
Her forslag til spændende og velsmagende fyld til dine baos.