Bao buns med chilistegte svampe

Bao buns med chilistegte svampe

25 min Hovedret
De dampede asiatiske brød er både lette og luftige. Bao buns passer perfekt sammen med smagene fra østen, som findes i de chili- og sojastegte svampe og ikke mindst korianderen.
Mere inspiration

Sådan laver du bao - har du lyst til at prøve?

Bao
60+ min
Bao
(3)
Velbekomme!
Frysetips

De færdigdampede bao's kan fryses. Lun bollerne ved at dampe dem ca. 5 min. hvis du tager dem direkte fra fryseren. Eller lad bollerne tø op på køkkenbordet i ½ times tid og damp dem ca. 3 min.

Tip

Du kan lune de bagte bao's ved at stille dem tæt i steameren og dampe i ca. 2 min. Du kan dampe dine bao's i en sigte. Beregn ca. 5 min. ekstra dampetid, hvis sigte hænger højt over det dampende vand. Du kan bage 35-36 mini bao's (ca. 5 cm i diameter). Brug dem fx til snacks med forskelligt fyld.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13786 kJ / 3295 kcal

Næringsindhold pr. 100g

739 kJ / 177 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 11,3 % 4,9 g
Kulhydrat: 56,4 % 24,5 g
Fedt: 32,3 % 6,5 g

Ingredienser

Indkluderet i opskriften
Bao
60+ min
Bao
(3)