De færdigdampede bao's kan fryses. Lun bollerne ved at dampe dem ca. 5 min. hvis du tager dem direkte fra fryseren. Eller lad bollerne tø op på køkkenbordet i ½ times tid og damp dem ca. 3 min.
Du kan lune de bagte bao's ved at stille dem tæt i steameren og dampe i ca. 2 min. Du kan dampe dine bao's i en sigte. Beregn ca. 5 min. ekstra dampetid, hvis sigte hænger højt over det dampende vand. Du kan bage 35-36 mini bao's (ca. 5 cm i diameter). Brug dem fx til snacks med forskelligt fyld.
13786 kJ / 3295 kcal
739 kJ / 177 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 11,3 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 56,4 % | 24,5 g |
Fedt: | 32,3 % | 6,5 g |