Sådan laver du bao - har du lyst til at prøve?
De færdigdampede bao's kan fryses. Lun bollerne ved at dampe dem ca. 5 min. hvis du tager dem direkte fra fryseren. Eller lad bollerne tø op på køkkenbordet i ½ times tid og damp dem ca. 3 min.
Du kan lune de bagte bao's ved at stille dem tæt i steameren og dampe i ca. 2 min. Du kan dampe dine bao's i en sigte. Beregn ca. 5 min. ekstra dampetid, hvis sigte hænger højt over det dampende vand. Du kan bage 35-36 mini bao's (ca. 5 cm i diameter). Brug dem fx til snacks med forskelligt fyld.
13803 kJ / 3299 kcal
740 kJ / 177 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 10,6 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 56,9 % | 24,8 g |
Fedt: | 32,5 % | 6,5 g |
Portobello svampe i små tern
|
500 g |
---|---|
Smør
|
15 g |
Stærk chilisauce fx Sriracha
|
2 tsk |
Sojasauce
|
2 tsk |
Flydende honning
|
2 tsk |
Lune Bao buns
|
16 |
1½ dl | |
Salatløg i halve tynde skiver (ca. 75 g)
|
1 |
Frisk koriander
|
2 dl |
Ristede sesamfrø
|
2 spsk |