9531 kJ / 2278 kcal
461 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 27,4 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 11,6 g |
Fedt: | 29,7 % | 3,7 g |
20 g
Smør
|
|
---|---|
10
Finthakkede skalotteløg (ca. 275 g)
|
|
240 g
Risottoris (ca. 3 dl)
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
6 dl
Grøntsagsbouillon
|
400 g
Kyllingefilet
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
300 g
Optøede frosne ærter
|
|
25 g
Tørrede tranebær
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Bredbladet persille i små kviste
|
---|