Rødbedequinoa og kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Quinoaen bliver rød og fuld og smag, nyd den med blå ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter hønsebouillon
  • 3 skrællede rødbeder i tern (ca. 400 g)
  • 180 g quinoa (ca. 2 dl)
  • 4 kyllingefileter (ca. 500 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør

Tilbehør

  • 120 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillon i kog i en gryde. Tilsæt rødbeder og quinoa og kog det ved svag varme og under låg i ca. 20 min. - eller til rødbederne er næsten møre. Lad det trække under låg indtil serveringen.

Flæk kyllingefileterne og drys dem med salt og peber. Lad fedtstoffet blive varmt i en pande og steg kyllingefileterne i ca. 6 min. - i alt.

Bland halvdelen af osten med fraichen. Bland quinoa, løg og rucola i et stort fad og smuldr resten af osten herover. Server quinoaen sammen med kylling, den tilsmagte fraiche og brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,1 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: