Rødbedequinoa og kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Quinoaen bliver rød og fuld og smag, nyd den med blå ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter hønsebouillon
  • 3 skrællede rødbeder i tern (ca. 400 g)
  • 180 g quinoa (ca. 2 dl)
  • 4 kyllingefileter (ca. 500 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør

Tilbehør

  • 120 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillon i kog i en gryde. Tilsæt rødbeder og quinoa og kog det ved svag varme og under låg i ca. 20 min. - eller til rødbederne er næsten møre. Lad det trække under låg indtil serveringen.

Flæk kyllingefileterne og drys dem med salt og peber. Lad fedtstoffet blive varmt i en pande og steg kyllingefileterne i ca. 6 min. - i alt.

Bland halvdelen af osten med fraichen. Bland quinoa, løg og rucola i et stort fad og smuldr resten af osten herover. Server quinoaen sammen med kylling, den tilsmagte fraiche og brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,1 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag