Rødbedequinoa og kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Quinoaen bliver rød og fuld og smag, nyd den med blå ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter hønsebouillon
  • 3 skrællede rødbeder i tern (ca. 400 g)
  • 180 g quinoa (ca. 2 dl)
  • 4 kyllingefileter (ca. 500 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør

Tilbehør

  • 120 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillon i kog i en gryde. Tilsæt rødbeder og quinoa og kog det ved svag varme og under låg i ca. 20 min. - eller til rødbederne er næsten møre. Lad det trække under låg indtil serveringen.

Flæk kyllingefileterne og drys dem med salt og peber. Lad fedtstoffet blive varmt i en pande og steg kyllingefileterne i ca. 6 min. - i alt.

Bland halvdelen af osten med fraichen. Bland quinoa, løg og rucola i et stort fad og smuldr resten af osten herover. Server quinoaen sammen med kylling, den tilsmagte fraiche og brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,1 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: