Den bagte rødbedesalat klæder en flæskesteg så godt.
Du kan udskifte fløden med et syrnet produkt, fx tykmælk eller cremefraiche. Den bagte rødbedesalat smager også godt kold.
Du kan bage andre rodfrugter på samme måde - og smage fløden til med andre krydderurter.
3718 kJ / 889 kcal
427 kJ / 102 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 8,9 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 45,6 % | 11,4 g |
Fedt: | 45,5 % | 5,2 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Skrællede rødbeder i tern (ca. 2 x 2 cm)
|
400 g |
---|---|
Zittauerløg i tynde både (ca. 75 g)
|
1 |
Små hakkede fed hvidløg
|
2 |
Olivenolie
|
1½ spsk |
Eddike, fx kirsebæreddike
|
1½ spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Rød quinoa (ca. 1 dl)
|
85 g |
---|---|
Vand
|
2 dl |
Groft salt
|
¼ tsk |
Kanelstang
|
1 |
Lille fed hvidløg
|
1 |
½ dl | |
Finthakkede friske mynteblade
|
1 spsk |
Et nip groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Friske mynteblade
|
---|