Rødbedesalat med quinoa og myntefløde

Rødbedesalat med quinoa og myntefløde

1 timer Tilbehør

Hjemmelavet rødbedesalat er herligt tilbehør til de fleste kødtyper - men kan også sagtens klare sig selv. Du kan servere denne rødbedesalat med bagte rødbeder som tilbehør til fx stegt lam, oksekød eller flæskesteg. Eller som vegetarret sammen med avocado og ristet grovbrød. Den dejlige rødbedesalat har fået selskab af quinoa, som giver både sprødhed og fylde - og den friske myntefløde giver et fint og farverigt modspil til den røde salat.

Mere inspiration

Den bagte rødbedesalat klæder en flæskesteg så godt.

Velbekomme!
Tips

Du kan udskifte fløden med et syrnet produkt, fx tykmælk eller cremefraiche. Den bagte rødbedesalat smager også godt kold.

Variation

Du kan bage andre rodfrugter på samme måde - og smage fløden til med andre krydderurter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3722 kJ / 889 kcal

Næringsindhold pr. 100g

428 kJ / 102 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 9,9 % 2,5 g
Kulhydrat: 43,7 % 11 g
Fedt: 46,4 % 5,4 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser