Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan udskifte fløden med et syrnet produkt, fx tykmælk eller cremefraiche. Den bagte rødbedesalat smager også godt kold.
Du kan bage andre rodfrugter på samme måde - og smage fløden til med andre krydderurter.
3625 kJ / 866 kcal
417 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 9,1 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 46,8 % | 11,5 g |
Fedt: | 44,1 % | 5 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
400 g
Skrællede rødbeder i tern (ca. 2 x 2 cm)
|
|
---|---|
1
Løg i tynde både (ca. 75 g)
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
1½ spsk
Eddike, fx kirsebæreddike
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
85 g
Rød quinoa (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
1
Kanelstang
|
|
1
Lille fed hvidløg
|
½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakkede mynteblade
|
|
Et nip groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Mynteblade
|
---|