Du kan godt hælde skyen fra kyllingen 5-7 minutter før den er færdig, så du kan lave saucen mens kyllingen steger færdig.
Forår og sommer kan du fx servere en fyldig spidskålssalat til kyllingen.
10332 kJ / 2469 kcal
343 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 20,9 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 44,2 % | 8,9 g |
Fedt: | 34,9 % | 3,2 g |
Kylling (ca. 1400 g)
|
1 |
---|---|
Små fed hvidløg med skal
|
8 |
Kogende vand
|
2 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Bredbladet persille
|
10 stilke |
Citron (usprøjtet) - kun det gule
|
skallen fra 1 |
Smør - smeltet
|
10 g |
Friskpresset citronsaft
|
2 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Vand
|
2 dl |
Skrubbede kartofler i grove stykker
|
600 g |
---|---|
Rødbeder i grove stykker
|
400 g |
Persillerødder i grove stykker (ca. 400 g)
|
3 |
Sød kartoffel i grove stykker (ca. 200 g)
|
1 |
Smør - smeltet
|
10 g |
Groft salt
|
1½ tsk |
¼ liter | |
Lys saucejævner
|
2 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Evt. kulør
|
Bredbladet persille
|
---|