Ca. 40 min. ved 225° - traditionel ovn.
6990 kJ / 1671 kcal
330 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 22 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 46,9 % | 9,1 g |
Fedt: | 31,1 % | 2,8 g |
500 g
Skrællede rødbeder i mindre stykker
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
3
Finthakkede bananskalotteløg (ca. 150 g)
|
|
320 g
Quinoa - rød, sort eller en blanding
|
|
3 dl
Rødbedesaft
|
|
2½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
400 g
Hytteost
|
|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
50 g
Hakkede cashewnødder
|
|
---|---|
50 g
Hytteost
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk peberrod
|