Portobellosvampe med quinoafyld

Portobellosvampe med quinoafyld

1 timer Hovedret
Portobellosvampe er store og nemme at have med at gøre. Her får du opskriften på en lækker grøn ret med de flotte portobellosvampe - som både er indbydende og har en fyldig smag. Portobellosvampe har fylde og umami som kød, så også ikke-vegetarer føler sig tilfredsstillet med den lækre ret, hvor både svampe og quinoa giver smag og konsistens.
Mere inspiration

Quinoa spiller også en stor rolle i disse lækre deller.

Quinoadeller
35 min
Quinoadeller
(8)
Velbekomme!
Serveringsforslag

Du kan lade portobellosvampe med quinoafyld være det grønne indslag på en buffet - eller som tilbehør til kød eller fiskeretter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8336 kJ / 1992 kcal

Næringsindhold pr. 100g

397 kJ / 95 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 20 % 4,7 g
Kulhydrat: 52,7 % 12,3 g
Fedt: 27,3 % 2,9 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise