Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.
Du kan lade portobellosvampe med quinoafyld være det grønne indslag på en buffet - eller som tilbehør til kød eller fiskeretter.
6425 kJ / 1536 kcal
306 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 19 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 52,9 % | 9,5 g |
Fedt: | 28,1 % | 2,3 g |
Quinoa spiller også en stor rolle i disse lækre deller.
175 g
Sort quinoa (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
8
Rensede portobello svampe (ca. 600 g)
|
---|
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
1
Finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
25 g
Blødt smør
|
|
---|---|
3 spsk
Rasp
|
|
½ tsk
Groft salt
|
¾
Knoldselleri i tynde stave (ca. 300 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Hvidvinseddike
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
200 g
Ristet landbrød
|
---|