Ca. 45 min. ved 175° og derefter ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Ca. 8 min. ved 225° - traditionel ovn.
En nem måde at få en lækker dressing til salaten, er som her, at knuse nogle vindruer og smage til med lidt salt og peber. Du kan gøre det samme med andre saftige bær og frugter, fx hindbær, jordbær, blåbær eller ananas.
7082 kJ / 1693 kcal
251 kJ / 60 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 20,7 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 41,7 % | 6,2 g |
Fedt: | 37,6 % | 2,6 g |
Vil du prøve flere hele bagte grøntsager.....
Skrællede knoldselleri (ca. 1200 g)
|
2 |
---|---|
Rapsolie
|
2 tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Sort quinoa (ca. 2 dl)
|
160 g |
---|---|
Vand
|
4 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Stenfri, grønne vindruer i halve
|
200 g |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Bladselleri i tynde skiver (ca. 200 g)
|
5 stilke |
Rødt æble i tynde både (ca. 150 g)
|
1 |
Grofthakkede valnøddekerner
|
25 g |
Kvark
|
2½ dl |
---|---|
Mælk
|
5 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Revet cheddar- og maasdammerost
|
100 g |
---|---|
Rasp (ca. dl)
|
4 spsk |