Sæt blomkålen i en kold ovn Indstil på 200° - traditionel ovn og bag i ca. 1½ time.
8131 kJ / 1943 kcal
350 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 21 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 46,6 % | 9,6 g |
Fedt: | 32,4 % | 3,1 g |
250 g
Rygeost
|
|
---|---|
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Renset blomkål (ca. 750 g)
|
|
---|---|
25 g
Finthakkede soltørrede tomater i olie
|
2 tsk
Olie fra de soltørrede tomater
|
|
---|---|
1½ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 150 g)
|
|
400 g
Frosne ærter
|
|
125 g
Strimlede soltørrede tomater i olie
|
|
3 spsk
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Renset romainesalat i grove stykker
|
2 spsk
Ristede sesamfrø
|
---|
240 g
Ristet rugbrød
|
---|