Sæt blomkålen i en kold ovn Indstil på 200° - traditionel ovn og bag i ca. 1½ time.
7088 kJ / 1694 kcal
306 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,7 g |
Protein: | 22,7 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 50 % | 9 g |
Fedt: | 27,3 % | 2,3 g |
Rygeost
|
250 g |
---|---|
Græsk yoghurt
|
2 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Renset blomkål (ca. 750 g)
|
1 |
---|---|
Finthakkede soltørrede tomater i olie
|
25 g |
Olie fra de soltørrede tomater
|
2 tsk |
---|---|
Forårsløg i tynde ringe (ca. 150 g)
|
1½ bundt |
Ekstrafine ærter
|
400 g |
Strimlede soltørrede tomater i olie
|
125 g |
Vand
|
3 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Renset romainesalat i grove stykker
|
100 g |
Ristede sesamfrø
|
2 spsk |
---|
Ristet rugbrød
|
240 g |
---|