Hel bagt blomkål med rygeostcreme
2 timer
•
Arbejdstid: 25 min
•
&format=webp)
Smagen bliver intens og fyldig når blomkålen bager i så lang tid....ikke noget udkogt blomkål her. Serveres med rygeostcreme.
Ingredienser
Rygeostcreme
250 g
Rygeost
|
|
---|---|
2 dl
Yoghurt 10%
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Renset blomkål (ca. 750 g)
|
|
---|---|
25 g
Finthakkede soltørrede tomater i olie
|
"Franske ærter"
2 tsk
Olie fra de soltørrede tomater
|
|
---|---|
1½ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 150 g)
|
|
400 g
Frosne ærter
|
|
125 g
Strimlede soltørrede tomater i olie
|
|
3 spsk
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Renset romainesalat i grove stykker
|
2 spsk
Ristede sesamfrø
|
---|
Tilbehør
240 g
Ristet rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Rygeostcreme
"Franske ærter"
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8123 kJ / 1941 kcal
Næringsindhold pr. 100g
350 kJ / 84 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 21 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 46,7 % | 9,6 g |
Fedt: | 32,3 % | 3,1 g |
