Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.
I stedet for blomkål kan du bruge romanesco, brocoli eller frosne grøntsager. Peberrod er lidt stærkt, men meget flygtigt i smagen. Derfor kommer der først peberrod på laksefadet, når det kommer ud af ovnen, da smagen ellers næsten ville forsvinde.
8421 kJ / 2013 kcal
366 kJ / 87 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 24,1 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 41,3 % | 8,9 g |
Fedt: | 34,6 % | 3,4 g |
400 g
Laksefilet uden skind og ben
|
|
---|---|
1
Blomkål i mindre buketter (ca. 600 g)
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 dl
Finthakket frisk dild
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 spsk
Høvlet peberrod
|
|
---|---|
Dildkviste
|
1 kg
Kogte kartofler
|
---|