Ovnbagt laks med blomkål og peberrodsfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(52 vurderinger)

30 min

Super hurtigt og nemt fiskefad med laks, blomkål og høvlet peberrod.

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g laksefilet uden skind og ben
  • 1 blomkål i mindre buketter
  • 4 spsk høvlet peberrod
  • dildkviste

Hertil

  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg fisken midt i et ovnfast fad og fordel blomkålsbuketterne rundt om. Bag fiskefadet halvdelen af bagetiden midt i ovnen.

Bland imens madlavningsfløde, dild, citronsaft, salt og peber og hæld det over fisken efter ca. 10 min. og bag fiskefadet færdig.

Drys laksen med peberrod og pynt med friske dildkviste. Server med kogte kartofler.

Tip: I stedet for blomkål kan du bruge romanesco, brocoli eller frosne grøntsager.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: