Ovnbagt laks med blomkål og peberrodsfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(58 vurderinger)

30 min

Super hurtigt og nemt fiskefad med laks, blomkål og høvlet peberrod.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g laksefilet uden skind og ben
  • 1 blomkål i mindre buketter
  • 4 spsk høvlet peberrod
  • dildkviste

Hertil

  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg fisken midt i et ovnfast fad og fordel blomkålsbuketterne rundt om. Bag fiskefadet halvdelen af bagetiden midt i ovnen.

Bland imens madlavningsfløde, dild, citronsaft, salt og peber og hæld det over fisken efter ca. 10 min. og bag fiskefadet færdig.

Drys laksen med peberrod og pynt med friske dildkviste. Server med kogte kartofler.

Tip: I stedet for blomkål kan du bruge romanesco, brocoli eller frosne grøntsager.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: