Ovnbagt laks med blomkål og peberrodsfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(58 vurderinger)

30 min

Super hurtigt og nemt fiskefad med laks, blomkål og høvlet peberrod.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g laksefilet uden skind og ben
  • 1 blomkål i mindre buketter
  • 4 spsk høvlet peberrod
  • dildkviste

Hertil

  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg fisken midt i et ovnfast fad og fordel blomkålsbuketterne rundt om. Bag fiskefadet halvdelen af bagetiden midt i ovnen.

Bland imens madlavningsfløde, dild, citronsaft, salt og peber og hæld det over fisken efter ca. 10 min. og bag fiskefadet færdig.

Drys laksen med peberrod og pynt med friske dildkviste. Server med kogte kartofler.

Tip: I stedet for blomkål kan du bruge romanesco, brocoli eller frosne grøntsager.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: