Quinoabøffer med citrongræshytteost

Nøglehulsmærket opskrift

Quinoabøffer med citrongræshytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Saftige vegetarbøffer, bløde indeni og sprøde udenpå. Smager forrygende med den friske hytteost og de smukke bolsjebeder.

Ingredienser

Antal portioner

Quinoabøffer

  • 6 bolsjebeder og gule beder i tynde skiver (ca. 600 g)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk groft salt

Citrongræshytteost

  • 20 g smør

Pynt

  • ærteskud

Sådan gør du

Sådan gør du

Quinoabøffer

Skyl quinoaen og kom den i kogende vand tilsat salt. Kog ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min. Hæld quinoaen i en sigte og lad den køle lidt af. Rør æg og 1 dl af hirseflagerne sammen i en stor skål og stil det tildækket i køleskabet i ca. 10 min. Vend quinoa, ost, hvidløg, salt og peber i ægge-hirseblandingen og stil den tildækket i køleskabet.

Vend bederne med limesaft og salt og lad dem så tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Citrongræshytteost

Bland hytteost, citrongræs og limeskal.

Form 8 bøffer af quinoablandingen og vend dem i resten af hirseflagerne. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg bøfferne ved kraftig varme ca. 3 min. på hver side.

Anret de varme quinoabøffer med beder og citrongræshytteost. Pynt med ærteskud.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: