Quinoabøffer med citrongræshytteost

Nøglehulsmærket opskrift

Quinoabøffer med citrongræshytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Saftige vegetarbøffer, bløde indeni og sprøde udenpå. Smager forrygende med den friske hytteost og de smukke bolsjebeder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Quinoabøffer

  • 6 bolsjebeder og gule beder i tynde skiver (ca. 600 g)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk groft salt

Citrongræshytteost

  • 25 g smør

Pynt

  • ærteskud

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Quinoabøffer

Skyl quinoaen og kom den i kogende vand tilsat salt. Kog ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min. Hæld quinoaen i en sigte og lad den køle lidt af. Rør æg og hirseflager sammen i en stor skål og stil det tildækket i køleskabet i ca. 10 min. Vend quinoa, ost, hvidløg, salt og peber i ægge-hirseblandingen og stil den tildækket i køleskabet.

Vend bederne med limesaft og salt og lad dem så tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Citrongræshytteost

Bland hytteost, citrongræs og limeskal.

Form 8 bøffer af quinoablandingen. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Steg 4 bøffer ved kraftig varme ca. 3 min. på hver side. Gentag med resten af smørret og de sidste bøffer.

Anret de varme quinoabøffer med beder og citrongræshytteost. Pynt med ærteskud.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag