Røget dyrekølle på smørristet brød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

15 min

Hurtig og nemt - velegnet til picnic.

Ingredienser

Antal portioner
  • 6 skiver landbrød
  • 25 g smør
  • 1 tsk hakkede friske timianblade
  • 4 spsk havtornsyltetøj
  • 12 skiver røget dyrekølle
  • 100 g Arla® Emmentaler i tynde skiver Emmentaler
  • 25 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • et nip havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Pynt

  • kviste af frisk timian

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør brødskiverne med smør og læg dem på en plade med bagepapir. Rist brødskiverne øverst i ovnen - til de er gyldne.

Vend timian i syltetøjet. Fordel kød, lidt havtornsyltetøj, ost og hasselnødder på brødene. Drys med salt og peber. Afslut med syltetøj og server straks.

Tips

I stedet for røget dyrekølle kan du bruge røget okseculotte.

Hvis det er svært at skaffe havtornsyltetøj - så kan du bruge bitter orangemarmelade.

Ristning

Ca. 7 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 40 %

Print

Kilde: