Røget dyrekølle på smørristet brød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

15 min

Hurtig og nemt - velegnet til picnic.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 skiver landbrød
  • 25 g smør
  • 1 tsk hakkede friske timianblade
  • 4 spsk havtornsyltetøj
  • 12 skiver røget dyrekølle
  • 100 g Arla® Emmentaler i tynde skiver Emmentaler
  • 25 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • et nip havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Pynt

  • kviste af frisk timian

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør brødskiverne med smør og læg dem på en plade med bagepapir. Rist brødskiverne øverst i ovnen - til de er gyldne.

Vend timian i syltetøjet. Fordel kød, lidt havtornsyltetøj, ost og hasselnødder på brødene. Drys med salt og peber. Afslut med syltetøj og server straks.

Tips

I stedet for røget dyrekølle kan du bruge røget okseculotte.

Hvis det er svært at skaffe havtornsyltetøj - så kan du bruge bitter orangemarmelade.

Ristning

Ca. 7 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag