Røget dyrekølle på smørristet brød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

15 min

Hurtig og nemt - velegnet til picnic.

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 skiver landbrød
  • 25 g smør
  • 1 tsk hakkede friske timianblade
  • 4 spsk havtornsyltetøj
  • 12 skiver røget dyrekølle
  • 100 g Arla® Emmentaler i tynde skiver Emmentaler
  • 25 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • et nip havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Pynt

  • kviste af frisk timian

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør brødskiverne med smør og læg dem på en plade med bagepapir. Rist brødskiverne øverst i ovnen - til de er gyldne.

Vend timian i syltetøjet. Fordel kød, lidt havtornsyltetøj, ost og hasselnødder på brødene. Drys med salt og peber. Afslut med syltetøj og server straks.

Tips

I stedet for røget dyrekølle kan du bruge røget okseculotte.

Hvis det er svært at skaffe havtornsyltetøj - så kan du bruge bitter orangemarmelade.

Ristning

Ca. 7 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: