Røget dyrekølle på smørristet brød

Røget dyrekølle på smørristet brød

15 min
Hurtig og nemt - velegnet til picnic.

Sådan gør du

  • Smør brødskiverne med smør og læg dem på en plade med bagepapir. Rist brødskiverne øverst i ovnen - til de er gyldne.
  • Vend timian i syltetøjet. Fordel kød, lidt havtornsyltetøj, ost og hasselnødder på brødene. Drys med salt og peber. Afslut med syltetøj og server straks.
Ristning
  • Ca. 7 min. ved 225° - traditionel ovn.
Tips

I stedet for røget dyrekølle kan du bruge røget okseculotte. Hvis det er svært at skaffe havtornsyltetøj - så kan du bruge bitter appelsinmarmelade.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8955 kJ / 2140 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1078 kJ / 258 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 24 % 15,2 g
Kulhydrat: 45,7 % 29 g
Fedt: 30,3 % 8,8 g

Ingredienser

Landbrød
6 skiver
Smør
25 g
Hakket frisk timian
1 tsk
Havtornsyltetøj
4 spsk
Røget dyrekølle
12 skiver
Arla® Emmentaler i tynde skiver
100 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
25 g
Et nip havsalt, fx maldon
Friskkværnet peber