Skyrtrifli med bær og knas - Opskrifter - Arla

Skyrtrifli med bær og knas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Tilsmagt skyr, knasende sprød mysli og lækre bær bliver her serveret lag på lag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g hel boghvede (ca. ¾ dl)
  • 50 g grovvalsede havregryn (ca. 1¼ dl)
  • 50 g groft rugmel (ca. 1 dl)
  • 25 g græskarkerner
  • 2½ spsk akaciehonning
  • 25 g smør - smeltet
  • ½ dl vand

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de tørre ingredienser i en skål. Rør honning, smør og vand i blandingen så det bliver godt fordelt. Der må gerne være små klumper i blandingen. Fordel myslien i en bradepande med bagepapir. Tør myslien midt i ovnen - rør af og til. Pas især på at kanterne ikke bliver for mørke. Lad myslien køle af på en rist.

Vend skyr sammen med honning og citronmelisse. Læg skyr, bær og mysli lagvis i glas (a ca. 3 dl), gem lidt bær til pynt. Server straks.

Tørretid

Ca. 1 time og 15 min. ved 150° - traditionel ovn.

Skyrtrifli med bær og knas

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: