Sommergryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Med denne opskrift på sommergryde er du sikret en lækre stuvning med friske sommergrøntsager. Smagen er let og lækker - glæd dig!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 mellemstore kartofler i tern
  • 2 gulerødder i tern
  • 200 g grønne bønner i små stykker
  • 2 dl vand
  • 200 g ærter
  • 6 dl mælk

Stuvning

  • 25 g blødt smør
  • 2½ spsk hvedemel
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk hakket frisk kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartofler, gulerødder og bønner i kogende vand, og kog dem ca. 5 min. Tilsæt ærter og mælk.

Stuvning

Rør smør og mel sammen til en smørbolle, og tilsæt den til grønsagsblandingen. Kog stuvningen godt igennem. Smag til med salt og peber. Tilsæt persillen lige ingen serveringen.

Tip

Server retten med fx frikadeller eller groft brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag