I stedet for hjemmelavet dej kan du bruge færdig butterdej. Champignon kan udelades i farsen.
Den indpakkede mørbrad kan fryses inden bagning. Stil den frosne mørbrad i en kold ovn. Indstil på 200° - traditionel ovn, og bag i ca. 1½ time.
18796 kJ / 4492 kcal
665 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 22,6 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 22,2 % | 8,7 g |
Fedt: | 55,2 % | 9,9 g |
Klassisk opskrift på indbagt oksemørbrad med lækkert tilbehør.
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
250 g
Hvedemel (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
150 g
Koldt smør
|
|
½ dl
Kold mælk
|
1
Afpudset svinemørbrad (ca. 400 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
500 g
Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1
Æg
|
|
1 tsk
Revet muskatnød
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Knuste fed hvidløg
|
|
1
Stort revet skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
250 g
Grofthakkede champignoner
|
½ liter
Creme fraiche
|
|
---|---|
1 tsk
Revet muskatnød
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sammenpisket æg
|
---|
Brøndkarse
|
---|
450 g
Grøn salat
|
---|