Indbagt mørbrad med brøndkarse og salat

60+ min Hovedret

Den indbagte mørbrad var næsten fast inventar ved vennemiddage og familiefester i 1980'erne og 90'erne. Indbagt mørbrad har heldigvis stadig mange fans.

Indbagt mørbrad med brøndkarse og salat
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19234 kJ / 4597 kcal

Energifordeling:
Fiber: 21 g
Protein: 22,9 %
Kulhydrat: 21,2 %
Fedt: 55,9 %
Frysetips

Den indpakkede mørbrad kan fryses inden bagning. Stil den frosne mørbrad i en kold ovn. Indstil på 200° - traditionel ovn, og bag i ca. 1½ time.

Tips

I stedet for hjemmelavet dej kan du bruge færdig buttedej. Champignoner kan udelades i farsen.

Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Ingredienser