Indbagt mørbrad med brøndkarse og salat

Indbagt mørbrad med brøndkarse og salat

60+ min Hovedret
Fryseegnet

Den indbagte mørbrad var næsten fast inventar ved vennemiddage og familiefester i 1980'erne og 90'erne. Indbagt mørbrad har heldigvis stadig mange fans.

Mere inspiration

Klassisk opskrift på indbagt oksemørbrad med lækkert tilbehør.

Velbekomme!
Frysetips

Den indpakkede mørbrad kan fryses inden bagning. Stil den frosne mørbrad i en kold ovn. Indstil på 200° - traditionel ovn, og bag i ca. 1½ time.

Tips

I stedet for hjemmelavet dej kan du bruge færdig buttedej. Champignoner kan udelades i farsen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19248 kJ / 4600 kcal

Næringsindhold pr. 100g

681 kJ / 163 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 22,9 % 9,2 g
Kulhydrat: 21,2 % 8,5 g
Fedt: 55,9 % 10,3 g
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Ingredienser