Indbagt mørbrad med brøndkarse og salat

Indbagt mørbrad med brøndkarse og salat

60+ min Hovedret
Fryseegnet
Den indbagte mørbrad var næsten fast inventar ved vennemiddage og familiefester i 1980'erne og 90'erne - og der er heldigvis stadig mange fans. Den indbagte mørbrad smager dejligt, og så var der god husmor-fornuft i at strække den dyre svinemørbrad med fars og dej. Dybest set er indbagt mørbrad en lidt billigere version af den klassiske Beef Wellington.
Mere inspiration

Klassisk opskrift på indbagt oksemørbrad med lækkert tilbehør.

Beef Wellington
60+ min
Beef Wellington
(37)
Velbekomme!
Frysetips

Den indpakkede mørbrad kan fryses inden bagning. Stil den frosne mørbrad i en kold ovn. Indstil på 200° - traditionel ovn, og bag i ca. 1½ time.

Tips

I stedet for hjemmelavet dej kan du bruge færdig butterdej. Champignon kan udelades i farsen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4600 kJ / 4600 kcal

Næringsindhold pr. 100g

681 kJ / 163 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 22,9 % 9,2 g
Kulhydrat: 21,2 % 8,5 g
Fedt: 55,9 % 10,3 g
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Ingredienser