Tomatsauce til pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Med denne opskrift på tomatsauce til pasta får du en velsmagende pastaret. Kombinationen af flåede tomater, kryderurter og kvark giver en fyldig og lækker smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 hakket fed hvidløg
  • 3 hakkede rødløg
  • 25 g smør
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 100 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 spsk hvedemel
  • 4 spsk hakket frisk kruspersille
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g tørret pasta

Sådan gør du

Sådan gør du

Svits hvidløg og rødløg i gyldent smør i en gryde. Tilsæt bouillon, tomater og basilikum og bring saucen i kog. Rør kvark sammen med mel og tilsæt det til saucen. Kog den godt igennem. Tilsæt persille og smag til med salt og peber. Server tomatsaucen til friskkogt pasta.

Tip

Saucen kan serveres med revet ost til.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8424 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 71 %
  • Fedt: 14 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: