Tomatsauce til pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Med denne opskrift på tomatsauce til pasta får du en velsmagende pastaret. Kombinationen af flåede tomater, kryderurter og kvark giver en fyldig og lækker smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 hakket fed hvidløg
  • 3 hakkede rødløg
  • 25 g smør
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 100 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 spsk hvedemel
  • 4 spsk hakket frisk kruspersille
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g tørret pasta

Sådan gør du

Sådan gør du

Svits hvidløg og rødløg i gyldent smør i en gryde. Tilsæt bouillon, tomater og basilikum og bring saucen i kog. Rør kvark sammen med mel og tilsæt det til saucen. Kog den godt igennem. Tilsæt persille og smag til med salt og peber. Server tomatsaucen til friskkogt pasta.

Tip

Saucen kan serveres med revet ost til.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8424 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 71 %
  • Fedt: 14 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: