Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.
Du kan fylde madpandekagerne med rester af kødsauce, chili con/sin carne - og supplere med friske og/eller tilberedte grøntsager. Hytteost og kogte bønner giver også fylde og protein, hvis du ikke har - eller ønsker kød i tortillaerne.
10704 kJ / 2558 kcal
546 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 26,1 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 15,2 g |
Fedt: | 26,6 % | 3,9 g |
Vil du gå all in - så bag dine tortillas selv. Find opskriften på hjemmebagte tortillas her.
Sprøde madpandekager - "Enchiladas" med oksekød og ristede majs, smager dejligt krydret og er virkelig en skøn opskrift. Enchilada er betegnelsen for en mexicansk pandekage, bagt på majsmel - en tortilla, der er rullet om et krydret fyld, typisk kød og/eller bønner. Her har vi valgt at lave enchiladas med oksekød.
10 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
225 g
Grofthakkede champignoner
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
3 spsk
Sød chilisauce
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
8
Mellem fuldkornstortillaer
|
|
---|---|
250 g
Hytteost
|
|
3
Tomater (ca. 200 g)
|
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
|
10 g
Smør
|
|
250 g
Majs fra dåse eller kernerne af 2 kogte majskolber
|
|
½ spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
Evt. frisk koriander
|
1 liter
Blandet grøn salat (ca. 100 g)
|
|
---|---|
1 dl
Sød chilisauce
|