Vil du gå all in - så bag dine tortillas selv. Find opskriften på hjemmebagte tortillas her.
Du kan fylde madpandekagerne med rester af kødsauce, chili con/sin carne - og supplere med friske og/eller tilberedte grøntsager. Hytteost og kogte bønner giver også fylde og protein, hvis du ikke har - eller ønsker kød i tortillaerne.
11007 kJ / 2631 kcal
561 kJ / 134 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 26,2 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 45,9 % | 15,1 g |
Fedt: | 27,9 % | 4,2 g |
Sprøde madpandekager - "Enchiladas" med oksekød og ristede majs, smager dejligt krydret og er virkelig en skøn opskrift. Enchilada er betegnelsen for en mexicansk pandekage, bagt på majsmel - en tortilla, der er rullet om et krydret fyld, typisk kød og/eller bønner. Her har vi valgt at lave enchiladas med oksekød.
Smør
|
10 g |
---|---|
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
300 g |
Grofthakkede champignoner
|
225 g |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Sød chilisauce
|
3 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Fuldkornstortillaer, ca. 20 cm i diameter
|
8 |
---|---|
250 g | |
Tomater (ca. 200 g)
|
3 |
100 g | |
Smør
|
10 g |
Majs fra dåse eller kernerne af 2 kogte majskolber
|
250 g |
Finthakket rød chilipeber
|
½ spsk |
Evt. frisk koriander
|
Blandet grøn salat (ca. 100 g)
|
1 liter |
---|---|
Sød chilisauce
|
1 dl |