Sprøde madpandekager - "Enchiladas" med oksekød og ristede majs, smager dejligt krydret og er virkelig en skøn opskrift. Enchilada er betegnelsen for en mexicansk pandekage, bagt på majsmel - en tortilla, der er rullet om et krydret fyld, typisk kød og/eller bønner. Her har vi valgt at lave enchiladas med oksekød. Mexicanske pandekager står på mange danskernes liste med yndlingsretter - og ikke uden grund...
Vil du gå all in - så bag dine tortillas selv. Find opskriften på hjemmebagte tortillas her.
Du kan fylde madpandekagerne med rester af kødsauce, chili con/sin carne - og supplere med friske og/eller tilberedte grøntsager. Hytteost og kogte bønner giver også fylde og protein, hvis du ikke har - eller ønsker kød i tortillaerne.
11573 kJ / 2766 kcal
561 kJ / 134 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 28,5 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 14,9 g |
Fedt: | 26,2 % | 4 g |
Sprøde madpandekager - "Enchiladas" med oksekød og ristede majs, smager dejligt krydret og er virkelig en skøn opskrift. Enchilada er betegnelsen for en mexicansk pandekage, bagt på majsmel - en tortilla, der er rullet om et krydret fyld, typisk kød og/eller bønner. Her har vi valgt at lave enchiladas med oksekød.