Enchiladas med oksekød

Enchiladas med oksekød

30 min Hovedret

Sprøde madpandekager - "Enchiladas" med oksekød og ristede majs, smager dejligt krydret og er virkelig en skøn opskrift. Enchilada er betegnelsen for en mexicansk pandekage, bagt på majsmel - en tortilla, der er rullet om et krydret fyld, typisk kød og/eller bønner. Her har vi valgt at lave enchiladas med oksekød. Mexicanske pandekager står på mange danskernes liste med yndlingsretter - og ikke uden grund...

Mere inspiration

Vil du gå all in - så bag dine tortillas selv. Find opskriften på hjemmebagte tortillas her.

Velbekomme!
Tips

Du kan fylde madpandekagerne med rester af kødsauce, chili con/sin carne - og supplere med friske og/eller tilberedte grøntsager. Hytteost og kogte bønner giver også fylde og protein, hvis du ikke har - eller ønsker kød i tortillaerne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11690 kJ / 2794 kcal

Næringsindhold pr. 100g

567 kJ / 136 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 28,3 % 9,4 g
Kulhydrat: 45,5 % 15,2 g
Fedt: 26,2 % 4 g
Relateret video
Enchiladas med oksekød

Ingredienser