Enchiladas med oksekød

30 min Hovedret

Sprøde madpandekager- "Enchiladas" med hytteost og ristede majs, smager dejligt krydret og er virkelig en skøn opskrift. Enchilada er betegnelsen for en mexicansk pandekage, bagt på majsmel - en tortilla, der er rullet om et krydret fyld, typisk kød og/eller bønner. Her har vi valgt at lave enchiladas med oksekød. Mexicanske pandekager står på mange danskernes liste med yndlingsretter og ikke uden grund.

Enchiladas med oksekød
Mere inspiration

Vil du gå all in - så bag tortillas selv.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11690 kJ / 2794 kcal

Næringsindhold pr. 100g

567 kJ / 136 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 28,3 % 9,4 g
Kulhydrat: 45,5 % 15,2 g
Fedt: 26,2 % 4 g
Tips

Du kan fylde madpandekagerne med rester af kødsauce, chili con/sin carne - og supplere med friske og/eller tilberedte grøntsager. Hytteost og kogte bønner giver også fylde og protein, hvis du ikke har - eller ønsker kød i tortillaerne.

Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser