Har du mod på at kaste dig ud i en surdejspizza?
Bag evt. din pizza på bagesten eller bagestål. Både bagesten og -stål leder varmen bedre, så dine pizzaer får en endnu mere sprød bund og kant.
Komkoldt vand på hænderne - så er det lettere at håndtere dejen.
13314 kJ / 3182 kcal
646 kJ / 154 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 17,5 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 42,1 % | 16 g |
Fedt: | 40,4 % | 7,1 g |
Gær
|
20 g |
---|---|
Vand - lillefingervarmt
|
3 dl |
Pizzamel, fx tipo 00
|
400 g |
Olivenolie
|
1 spsk |
Sukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Røde og gule cherrytomater
|
300 g |
---|---|
Olivenolie
|
1 spsk |
Sukker
|
2 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Koncentreret tomatpuré
|
1 spsk |
---|---|
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Lille hakket zittauerløg (ca. 50 g)
|
1 |
Hakket fed hvidløg
|
1 |
Hakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Tørret oregano
|
1 tsk |
Sukker
|
½ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Burrata oste
|
2 |
---|---|
Olivenolie
|
½ spsk |
Flagesalt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Friske basilikum
|