25-30 min. ved 225 ° - varmluftsovn.
ca. 15 min. ved 225° - varmluftsovn.
3471 kJ / 830 kcal
430 kJ / 103 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 17,5 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 14,9 % | 3,8 g |
Fedt: | 67,6 % | 7,8 g |
Hjemmelavet tomatsauce til aubergine pizzaen.
Mellemstore auberginer
|
2 |
---|---|
Kryddersalt (eller salt med lidt hakkede krydderurter)
|
1 tsk |
Olivenolie
|
½ spsk |
God tomatsauce, gerne hjemmelavet
|
3 dl |
Revet cheddar- og maasdammerost, eller anden revet ost
|
100 g |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Friske basilikum
|
|
Pinjekerner
|
25 g |