Yoghurtmousse

Bedømmelse

(8 vurderinger)

60+ min

Denne opskrift på yoghurtmousse er hurtig og nem at lave. Friske jordbær og yoghurt gør den frisk i smagen og perfekt som dessert på en varm dag.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

Sådan gør du

Sådan gør du

Findel bærrene med håndmixer eller i blender. Tilsæt sukker og yoghurt og pisk det sammen. Sæt det i fryseren, til det er jævnt, 1-2 timer. Rør af og til. Pisk æggehviderne stive og vend dem i frugtmassen. Sæt den i fryseren igen 1-2 timer før serveringen. Rør af og til. Yoghurtmoussen skal være blød ved serveringen. Pynt med flødeskum.

Tips

Denne yoghurtmousse er hurtig og nem at lave. Den er frisk i smagen og en fin dessert en varm sommerdag. Yoghurtmoussen kan også tilberedes med hindbær, solbær eller anden frugt.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,6 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 50 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: