Yoghurtmousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

Denne opskrift på yoghurtmousse er hurtig og nem at lave. Friske jordbær og yoghurt gør den frisk i smagen og perfekt som dessert på en varm dag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 175 g friske jordbær
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 1½ dl Kløver® sødmælksyoghurt naturel
  • 2 æggehvider

Pynt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Findel bærrene med håndmixer eller i blender. Tilsæt sukker og yoghurt og pisk det sammen. Sæt det i fryseren, til det er jævnt, 1-2 timer. Rør af og til. Pisk æggehviderne stive og vend dem i frugtmassen. Sæt den i fryseren igen 1-2 timer før serveringen. Rør af og til. Yoghurtmoussen skal være blød ved serveringen. Pynt med flødeskum.

Tips

Denne yoghurtmousse er hurtig og nem at lave. Den er frisk i smagen og en fin dessert en varm sommerdag. Yoghurtmoussen kan også tilberedes med hindbær, solbær eller anden frugt.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,6 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag