Udviklet af Mad & Bolig

Yoghurt med bagt blomme og ristet hasselnødder

1 portion

Det skal du bruge for at lave yoghurt med bagt blomme og ristede hasselnødder

  • 2 blommer
  • 1 tsk. muscovadosukker
  • 10 hasselnødder
  • 2 dl Arla Laktosefri yoghurt naural

Sådan laver du yoghurt med bagt blomme og ristede hasselnødder

  1. Halver blommerne, og fjern kernerne. Læg blommerne i et fad. Drys med muscovadosukker.
  2. Bag i ovnen ved 200 grader i 20 minutter eller til blommerne er møre.
  3. Rist hasselnødderne 5 minutter på en tør pande, og hak dem groft.
  4. Kom yoghurten i en skål. Pynt med bagte blommer og ristede hasselnødder.
Udviklet af Mad & Bolig

Yoghurt med æble og saltkaramel

1 portion

Det skal du bruge for at lave yoghurt med æble og saltkaramel

  • 0,75 dl piskefløde
  • 75 g sukker
  • 1 nip salt
  • 0,5 æble
  • 1 tsk. flagesalt
  • 2 dl Arla Laktosefri yoghurt natural

Sådan laver du yoghurt med æble og saltkaramel:

  1. Opvarm fløden, og sæt den til side.
  2. Smelt sukker i en tykbundet gryde.
  3. Tag gryden af varmen, og tilsæt fløden lidt ad gangen under omrøring.
  4. Tilsæt 0,5 tsk. salt. Lad karamellen køle af.
  5. Fjern kernehuset på æblet. Skær i tynde skiver.
  6. Kom yoghurten i en skål. Pynt med æble, saltkaramel og salt.