Udviklet af Mad & Bolig
2 toppings din yoghurt vil elske
1 portion
Yoghurt med bagt blomme og ristet hasselnød
Det skal du bruge for at lave yoghurt med bagt blomme og ristede hasselnødder
Sådan laver du yoghurt med bagt blomme og ristede hasselnødder
- Halver blommerne, og fjern kernerne. Læg blommerne i et fad. Drys med muscovadosukker.
- Bag i ovnen ved 200 grader i 20 minutter eller til blommerne er møre.
- Rist hasselnødderne 5 minutter på en tør pande, og hak dem groft.
- Kom yoghurten i en skål. Pynt med bagte blommer og ristede hasselnødder.
1 portion
Yoghurt med æble og saltkaramel
Det skal du bruge for at lave yoghurt med æble og saltkaramel
Sådan laver du yoghurt med æble og saltkaramel:
- Opvarm fløden, og sæt den til side.
- Smelt sukker i en tykbundet gryde.
- Tag gryden af varmen, og tilsæt fløden lidt ad gangen under omrøring.
- Tilsæt 0,5 tsk. salt. Lad karamellen køle af.
- Fjern kernehuset på æblet. Skær i tynde skiver.
- Kom yoghurten i en skål. Pynt med æble, saltkaramel og salt.