Frossen yoghurtbark med Arla Laktosefri yoghurt naturel

Frossen yoghurtbark med Arla Laktosefri yoghurt naturel

Ingredienser:

  • 500 ml Arla Laktosefri yoghurt naturel
  • 100 g friske hindbær100 g friske jordbær (skåret i små stykker)
  • 20 g honning (efter smag)
  • 20 g pistacienødder
  • 20 g tørrede tranebær
  • 5 g granatæblekerner
Frossen yoghurtbark med Arla Laktosefri yoghurt naturel

Sådan gør du:

  1. Bland yoghurt og honning i en skål.
  2. Kom frugten i, og spred blandingen ud på en lille bageplade eller form, der er beklædt med husholdningsfilm.
  3. Drys med pistacienødder (uden skal), og placer pladen i fryseren i min. 3 timer.
  4. Når massen er stivnet, kan den brækkes i stykker og nydes!