LAKTOSEFRI MORMOR-KAGE
Udviklet af Line Baun Danielsen

LAKTOSEFRI MORMOR-KAGE

Ingredienser

  • 200 gram Arla® LactoFREE Smør (lunt & blødt)
  • 250 gram sukker (økologisk)
  • 150 gram mel
  • 3 æg
  • 15 hakkede og skoldede mandler
  • Reven skal fra en ½ økologisk citron
  • 1 tsk bagepulver

Fyld:

  • 1 ds mandariner (eller anden frisk eller dåsefrugt)


Tilbehør:

Mormor kage ingredienser

Fremgangsmåde

  • Det bløde smør røres med  melet (evt med røremaskine)
  • Rør sukker og bagepulver i
  • Vend æggene i et efter et
  • Tilsæt reven citronskal og de hakkede mandler
  • Smør bageformen (ca. 18 cm i diameter) med lidt smør
  • Hæld dejen i formen
  • Fordel dåsefrugten ( eller de friske frugt) oven på kagen
  • Bag kagen i en 190 grader varm ovn i en time