Udviklet af Line Baun Danielsen
LAKTOSEFRI MORMOR-KAGE
Ingredienser
- 200 gram Arla® LactoFREE Smør (lunt & blødt)
- 250 gram sukker (økologisk)
- 150 gram mel
- 3 æg
- 15 hakkede og skoldede mandler
- Reven skal fra en ½ økologisk citron
- 1 tsk bagepulver
Fyld:
- 1 ds mandariner (eller anden frisk eller dåsefrugt)
Tilbehør:
Fremgangsmåde
- Det bløde smør røres med melet (evt med røremaskine)
- Rør sukker og bagepulver i
- Vend æggene i et efter et
- Tilsæt reven citronskal og de hakkede mandler
- Smør bageformen (ca. 18 cm i diameter) med lidt smør
- Hæld dejen i formen
- Fordel dåsefrugten ( eller de friske frugt) oven på kagen
- Bag kagen i en 190 grader varm ovn i en time