Quesadillas med mos af sorte bønner og avocado med Arla® Laktosefri friskost naturel

De lækre quesadillas med friskost er nem og hurtig mad midt på ugen.
2 PERSONER

INGREDIENSER

Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 5 minutter
Tid i alt: 15 minutter

  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 store tortillas (fuldkornshvedemel)
  • 60 g Arla® Laktosefri friskost naturel
  • 1 avocado, halveret, udstenet, skrællet og moset
  • 1 lime
  • 200 g sorte bønner på dåse, drænet og skyllet
  • 1/4 rødløg, i tynde skiver
  • 6 cherrytomater, i kvarte
  • 3 spsk. løse majs på dåse, drænet
  • 2 spsk. hakket koriander

Sådan gør du:

  1. Sæt en pande (stor nok til en tortilla) over på lav varme, og tilsæt 1/2 spsk. olivenolie.
  2. Placer dine fuldkornstortillas på et rent underlag, og start opbygningen af din quesadilla. Smør begge tortillas med Arla Laktosefri friskost naturel. Kom moset avocado og saft fra 1 lime, efterfulgt af sorte bønner, rødløg, cherrytomater, majs og koriander på den ene. Placer den anden fuldkornstortilla ovenpå med ostesiden nedad.
  3. Læg forsigtigt din quesadilla på panden og steg i 4-5 minutter, tryk med en spatel undervejs. Vend forsigtigt din quesadilla, kom den resterende 1/2 spsk. olivenolie på panden, og gentag processen, til dine tortillas er gyldne.
  4. Fjern din quesadilla fra panden, og placer den på et skærebræt. Skær i kvarte, og servér.