OMELET MED OST OG FORÅRSLØG – 25 MIN.

2 PERSONER

Tilberedningstid: 25 min

Ingredienser

6 æggehvider

1 æg, M

125 g Cheasy® Hytteost, 1,5 %

10 g reven Cheasy® mellemlagret skæreost, 13 %

Salt, peber

1 tsk. olivenolie

Dildkviste

5 fintsnittede forårsløg

170 g kogte, pillede rejer

1 snittet rød peberfrugt

Babysalater

Fremgangsmåde

Pisk æggehviderne stive. Pisk det hele æg sammen, vend det med de stive æggehvider, hytteost og reven ost. Krydr med salt og peber.

Varm olien i en lille pande, og hæld halvdelen af æggemassen i. Steg den gylden, og  end den derefter ved hjælp af en tallerken, så den også bliver gylden på den anden side.

Drys dild, forårsløg, peberfrugt og rejer på, og servér med babysalat.

 

Energi pr. person:

297 kcal, fedt 33 % , protein 51%, kulhydrat 16%