QUESADILLAS MED HYTTEOST, SPINAT OG SKINKE

2 PERSONER

Tilberedningstid: 20 min

Ingredienser

4 små fuldkornstortillaer

2 tsk. sennep

1 dl Cheasy® hytteost, 1,5 %

1 håndfuld spinatblade

50 g reven Cheasy® mellemlagret skæreost, 13 %

1 bøftomat i skiver

Salt, peber

Tilbehør:

Spæde salater

6 skiver kogt skinke

Fremgangsmåde

Smør to tortillas med sennep og hytteost.

Fordel spinatblade, reven ost og tomatskiver ovenpå. Krydr med salt og peber.

Læg de sidste tortillaer på toppen, og tryk dem sammen.

Varm en pande med teflonbelægning godt op, og steg tortillaerne 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne.

Skær tortillaerne i kvarte, og servér med spæde salater og kogt skinke.

 

Energi pr. person:

294 kcal, fedt 28 %, protein 35 %, kulhydrat 37 %