Hvor kommer hullerne i osten fra? "Ved flere demonstrationer havde jeg bemærket, at publikum sad og skubbede til hinanden og rynkede på næsen, hver gang jeg omtalte eller brugte de gule skæreoste.
https://www.arla.dk/opskrifter/om-karolines-kokken/vores-historie/den-vippende-ost/
Dansk mejeribrug vil i starten af 60´erne sælge flere mejeriprodukter. Det er derfor oplagt at spinne videre på de gode erfaringer fra den rød- og hvidternede ko Karoline. Man beslutter at uddanne 6
https://www.arla.dk/opskrifter/om-karolines-kokken/vores-historie/uniformens-udvikling-gennem-4-artier/
tdb:8148
https://www.arla.dk/om-arla/landmandsejet/mod-vores-ejere/interview-landmand-2/
tdb:8148
https://www.arla.dk/om-arla/landmandsejet/mod-vores-ejere/interview-landmand-3/
tdb:8148
https://www.arla.dk/om-arla/omtanke/madspild/madmyter/
Halloween Halloween er en sammentrækning af ordene "All Hallows Eve" og betyder allehelgensaften. Halloween er en stor græskarfest med græskar alle vegne - både i maden og som pynt fx græskarlygter.
https://www.arla.dk/opskrifter/temaer/halloween/
Pinse Der er ingen officielle madtraditioner knyttet til pinse. Derimod er der opstået en tradition for at samles til pinsefrokost eller pinsebrunch. Pinsen er begyndelsen på årets lyse tid, og
https://www.arla.dk/opskrifter/temaer/pinse/
Wokmad Wokken er flyttet fast ind i køkkenskabet som et nyt familiemedlem blandt gryder og pander. For wokmad er både hurtigt og nemt at variere til hverdag - og så er det populært på grund af de
https://www.arla.dk/opskrifter/temaer/wokmad/
Grill – grønt på grillen Tænd grillen og grill dit grønne tilbehør. Grillede grøntsager og frugt er nemt at lave og gør sig rigtig godt i samspil med sommerens øvrige retter. Er du vild med grønt,
https://www.arla.dk/opskrifter/temaer/grill--gront-pa-grillen/
Fastelavn Mange fejrer fastelavn ved at lave fastelavnsris, klæde sig ud, slå katten af tønden - og ikke mindst med at bage fastelavnsboller. Hvordan en fastelavnsbolle skal være, er der mange
https://www.arla.dk/opskrifter/temaer/fastelavn/
Rodfrugter Farve, dufte og sødme er garanteret, når du laver mad med rodfrugter, og så lyser det gevaldigt op på en kølig mørk dag. Rodfrugter er en fællesbetegnelse, der blandt andet dækker over
https://www.arla.dk/opskrifter/temaer/rodfrugter/
Sankthans Sankthansaften fejres den 23. juni og er et udtryk for den danske midsommer. En tid som vi fejrer med bål, sang og ofte dejlig mad. Sankthans mad kan være alt muligt lige fra sandwich og
https://www.arla.dk/opskrifter/temaer/sankthans/