Snacks til sport og madpakken

Ekstra energi til sport? Gode idéer til snacks til børn? Snacks kan være med til at holde energiniveauet hos børn ligesom det kan hos voksne og er ekstra kærkomne, når der skal bruges lidt ekstra energi. Arla Explorers® produkterne er lige til at åbne selv for små hænder, de er under 100 kalorier, og så er de nemme at tage med uanset, om I skal på tur, om de skal ligge i fodboldtasken eller om de skal indtages ved bordet, mens resten af familien laver aftensmad.

SNACKS TIL MADPAKKEN

Madpakken er en vigtig brik i børns dagligdag. Madpakken hjælper nemlig med at holde energiniveauet midt på dagen. Men hvad er en god madpakke?

Det er ikke altid nemt at finde nye idéer og gode idéer til madpakken om den så skal med i skole eller til fodboldturnering. Slet ikke hvis det gerne skal være en nogenlunde nærende madpakke, der gavner og ikke gør børnene trætte eller mere uoplagte. Snacks uden sukker og snacks med få kalorier, frugt er grønt og fiberholdige snacks i madpakken er et rigtig godt sted at starte.

Oplagt er det at putte brød, rugbrød, frugt og grønt i madpakken, men mon ikke det kan blive lidt ensformigt for de fleste?  Arla Explorers® produkterne kan være en god tilføjelse til madpakken, da de er nemme at tage med og pakke op. Selv for små hænder. Og så er de et godt supplement til rugbrødsmaden eller fiberbollen.

Hurtige snacks til madpakken

Når tiden ikke er til de hjemmelavede snacks, så prøv Arla Explorers® produkterne. De små praktiske bægre er velegnede til sports- og skoletasken, og du kan tage Arla Explorers Osteknas med uden at tænke på, at snacken skal på køl. Du finder både drikkeyoghurter, yoghurt-bægre, osteknas og kakao i sortimentet, som alle kan peppe enhver madpakke op.

Besøg Arla Explorers®