Arla Food Movers

Arla Food Movers i Skolernes Sundhedsuger

Uge 39-41 står i sundhedens tegn. Det er nemlig Skolernes Sundhedsuger. Med Arla Food Movers er du og din klasse en del af noget større - for netop i disse 3 uger sætter 100.000 skoleelever sundhed på skemaet. I 2021 er temaet Snacks 'n Breaks, og der skal arbejdes med alt lige fra favorit snack, madpakkehånd, pakour, sundhedsmyter, madmod, bevægelsesmåder og vaner. 

Undervisningsmaterialet er niveaudelt og møder eleverne på deres repektive niveau. Indskoling er svarende til 0.-3. klasse, mellemtrin fra 4.-6. klasse og udskoling fra 7.-9. klasse. 

Vær med i klassekonkurrencerne ved at registere klassens point. 

Nyt i 2021: Klassekonkurrence hver uge

Vær med i klassekonkurrencerne og vind lækre præmier til hele klassen. Hver uge starter en ny konkurrence, som klassen kan deltage i. Vi trækker lod blandt de klasser, der har indtastet point inden søndag kl. 22.00 i den pågældende uge. 

Hver uge er der 10 x aktivitetssæt samt 1 x klasseoplevelse til en værdi op til 8000 kr. 

Konkurrencebetingelser - aktivitetssæt

Konkurrencebetingelser - klasseoplevelse 

100.000

Elever er tilmeldt Arla Food Movers

Tilmeldingen til årets Arla Food Movers er slut. 

Materialekasser er sendt direkte til de tilmeldte skoler.

Dansevideo

Kom op af stolene og dans med.

Rebekka Bjerre har lavet koreografi til den fælles Arla Food Movers dans. Lær trinene skridt for skridt til sidst i vidoen. 

Snacks 'n Breaks
Årets tema 2021

Snacks 'n Breaks

Arla Food Movers er hvert år bygget op omkring et specifikt tema. I år har materialet fokus på sundere snacks og fysisk aktive breaks. Efter lang tid med online undervisning er det vigtigere end nogensinde før, at børn og unge genoplever glæden ved sundere vaner.

Opgaverne har alle sit afsæt i enten snacks eller breaks, og på den måde bliver eleverne eksperter på netop disse områder. 

Arla Food Movers i Sundhedsugerne

Om Arla Food Movers

Om Arla Food Movers

Arla Food Movers er et gratis undervisningsmateriale, som tager udgangspunkt i, at bedre mad- og bevægelsesvaner skaber en sundere livsstil. Mad og bevægelse er begge en stor del af elevernes skolehverdag, og derfor er det oplagte muligheder for, at klassen kan skabe bedre vaner i fællesskab. 

Arla Food Movers afholdes i Skolernes Sundhedsuger - uge 39 til 41. Som noget nyt har vi i år udviklet materialet til tre niveauer: indskoling, mellemtrin og udskoling. Klassen modtager forskellige undervisningselementer, alt efter deres klassetrin. 

Arla Food Movers arbejder med sundere vaner på en sjov, involverende og fællesskabende måde.

Tilmeldingen til skoleåret 2021/2022 åbner igen til foråret. 

Kontakt Arla Food Movers

Har du spørgsmål, ris/ros eller en god ide, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt