Arla Food Movers

Så er vi igang!

78.256

Elever er allerede tilmeldt Arla Food Movers

Skynd dig at tilmelde din klasse. Arla Food Movers pladserne tildeles efter først til mølle-princippet. Du kan tilmelde dine klasser her.

Tilmeld klasse

Tilmeld din klasse

Sidste år deltog 125.000 elever i Arla Food Movers. I år er temaet Snacks 'n breaks. Arla Food Movers pladserne tildeles efter først til mølle-princippet. 

Sådan tilmelder du din(e) klasse(r):

  • Klik på "Tilmeld"
  • Opret derefter en bruger (dit unikke lærer log-in)
  • Indtast den email du ønsker at benytte. Vi opfodrer dig til at anvende din skole-email 
  • Tilmeld herefter de ønskede klasser 

Har har du allerede en bruger så klik på "Log på".

Om Arla Food Movers

Om Arla Food Movers

Arla Food Movers er et gratis undervisningsmateriale, som tager udgangspunkt i, at bedre mad- og bevægelsesvaner skaber en sundere livsstil. Mad og bevægelse er begge en stor del af elevernes skolehverdag, og derfor er det oplagte muligheder for, at klassen kan skabe bedre vaner i fællesskab. 

Arla Food Movers afholdes i Skolernes Sundhedsuger - uge 39 til 41. Som noget nyt har vi i år udviklet materialet til tre niveauer: indskoling, mellemtrin og udskoling. Klassen modtager forskellige undervisningselementer, alt efter deres klassetrin. 

Arla Food Movers arbejder med sundere vaner på en sjov, involverende og fællesskabende måde.

Snacks 'n breaks
Årets tema 2021

Snacks 'n breaks

Arla Food Movers er hvert år bygget op omkring et specifikt tema. I år har materialet fokus på sundere snacks og fysisk aktive breaks. Efter lang tid med online undervisning er det vigtigere end nogensinde før, at børn og unge genoplever glæden ved sundere vaner.

Opgaverne har alle sit afsæt i enten snacks eller breaks, og på den måde bliver eleverne eksperter på netop disse områder. 

Arla Food Movers i Sundhedsugerne

Nyt i 2021: Klassekonkurrence hver uge

Nyt i 2021: Klassekonkurrence hver uge

Vær med i klassekonkurrencerne og vind lækre præmier til hele klassen. Hver uge starter en ny konkurrence, som klassen kan deltage i. Blandt de klasser der har indtastet point, trækker vi via lodtrækning flere vindere hver uge. 

Kontakt Arla Food Movers

Har du spørgsmål, ris/ros eller en god ide, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt