Arla Food Movers

Om Arla Food Movers

Om Arla Food Movers

Arla Food Movers er et gratis undervisningsmateriale, som tager udgangspunkt i, at bedre mad- og bevægelsesvaner skaber en sundere livsstil. Mad og bevægelse er begge en stor del af elevernes skolehverdag, og derfor er det oplagte muligheder for, at klassen kan skabe bedre vaner i fællesskab. 

Arla Food Movers afholdes hvert år i uge 39-41, som også kaldes Skolernes Sundhedsuger. 

Hele skolen kan være med, da undervisningsmaterialet er niveaudelt og dermed tilpasset de enkelte klasser: indskoling, mellemtrin og udskoling.

Arla Food Movers arbejder med sundere vaner på en sjov, involverende og fællesskabende måde. Hvert år udvikles der et nyt materiale med et nyt tema. 

Tilmeldingen til skoleåret 2022/2023 åbner til foråret. 

100.000

elever var tilmeldt Arla Food Movers i 2021

Tilmeldingen til skoleåret 2022/2023 åbner til foråret. 

Dansevideo

Kom op af stolene og dans med.

Rebekka Bjerre har lavet koreografi til den fælles Arla Food Movers dans. Lær trinene skridt for skridt til sidst i videoen. 

Arla Food Movers i Skolernes Sundhedsuger

Uge 39-41 står i sundhedens tegn. Det er nemlig Skolernes Sundhedsuger. Med Arla Food Movers kan du og din klasse blive en del af noget større - for netop i disse 3 uger sætter op til 100.000 skoleelever sundhed på skemaet.

Arla Food Movers er slut for i år, men var I ikke med i projektet kan undervisningsmaterialet stadig tilgås på siden her. Temaet for 2021 var Snacks 'n Breaks - men i foråret 2022 præsenterer vi et nyt tema og åbner for tilmeldingen til skoleåret 2022/2023.

Arla Food Movers i Sundhedsugerne

Klassekonkurrencer hver uge

Hver af de 3 sundhedsuger afsluttes med, at de deltagende klasser indtaster deres point for ugen. På den måde er de med i klassekonkurrencerne om at vinde lækre præmier til hele klassen. 

Konkurrencebetingelser 2021:

Konkurrencebetingelser - aktivitetssæt

Konkurrencebetingelser - klasseoplevelse 

Kontakt Arla Food Movers

Har du spørgsmål, ris/ros eller en god ide, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt